39 900 000 Ft
676,3 E Ft/m2
39,9 M Ft
676,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Etyek családi ház eladó, 2 szobás

59  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
769 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

ELADÓ BUDAPESTTŐL 26 KM-RE ETYEKEN EGY 59 NM- ES CSALÁDI HÁZ 769 NM-ES PARKOSÍTOTT TELKEN.

Etyek Budapesttől nyugati irányban az M1 autópályán autózva Pest megye határán a fővárostól mindössze 26 km-re!

Az általam kínált ingatlan az Öreghegyen, egy csendes aszfaltozott utcában található két utcára nyíló telekkel. A település központja gyalogosan 7-8 perc alatt elérhető.

Az telken sok örökzöld és termő gyümölcsfa és egy 44 nm-es borospince is található.

A családi ház kőből épült masszív vastag falakkal. Így ebben a formában is beköltözhető állapotban van, de igény szerint egy kis modernizálással igazi családi otthon varázsolható belőle. Jelenleg 2 szobás, de kialakítható még egy kisebb szoba.
A telek méretéből adódóan hozzá építési lehetőség is adott. Teljes közművel rendelkező ház fenntartási költsége igen alacsony.

Kiváló busz közlekedés, 40-45 perces menetidővel 30 percenként induló járattal juthatunk Budapest Kelenföldi pályaudvarra, ahol a M4 metróval és számos Bkk. járattal a főváros bármely pontját könnyen elérhetjük.

Jó szívvel ajánlom mindazoknak, akik egy kiváló infrastruktúrával rendelkező Budapest közeli falucskában tervezik a jövőt.

Jöjjön el nézze meg szeressen bele és tegyen ajánlatot!

Az ingatlan kifizetést követően azonnal birtokba vehető!

EGY KIS KEDVCSINÁLÓ ISMERTETŐ ETYEKRŐL!

Évszázadok óta több mint 800 hektáron termelnek szőlőt, ennek eredményeként a falu néhány éve már a történelmi borvidék táborához tartozik. 1997-től Etyek-Budai borvidék néven szerepel.
Nemzetközi hírű bortermeléséről és az erre épülő turizmusáról ismert településén évente négy alkalommal rendezik meg a rengeteg látogatót vonzó, Etyeki Piknik elnevezésű gasztronómia fesztivált.
A fesztivál célja a település borosgazdáinak, pincészeteinek pálinkafőzők, valamint helyi kézműves családok, sajtműhelyek, sonkamesterek Stb. Ínycsiklandó gasztronómiai portékájának népszerűsítése.

Számos kedvelt kirándulóhely, kulturális programok, sok látnivaló közösségi élet, hagyományőrző egyesületek.

A faluban található Magyar-kút forrás táplálja a nagy népszerűségnek örvendő halban bővelkedő horgásztavat. 17 hektáron terül el, festői környezetben, sok helyen nádasokkal szegélyezve.
A HORGÁSZAT szerelmesei csónakból és partról is hódolhatnak szenvedélyüknek!!

Etyek Ófalu részében hagyományos építészeti elemeket őrző szépen felújított sváb házak, valamint a modern építési stílusban épült házak is megtalálhatóak.

A település nyugati határában épült meg 2007-ben Európában egyedülálló Korda Filmstúdió, ami számos világhírű film forgatásának adott helyszínt.

Rugalmasan megtekinthető, hétvégén is! Várom megtisztelő hívását!

Amennyiben ingatlant kell eladnia ahhoz, hogy ezt meg tudja vásárolni, abban is felajánlom közreműködésünket.. Személyes találkozó alkalmával minden ezzel kapcsolatban felmerülő kérdést átbeszélünk Önnel, az értékesítésről, az aktuális piaci helyzetről, a hitel lehetőségekről, jogi lehetőségekről ingyenesen és kötelezettség nélkül!

Ügyvédi háttérrel és ingyenes banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételt!

Hitelre van szüksége?
Kérjen teljesen díjmentesen személyre szabott és az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot! Egy telefonon történő beszélgetés is elégséges ahhoz, hogy nagy pontossággal megtudja mekkora hitelkeret áll az Ön rendelkezésére a mostani piaci helyzetben!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Továbbá tudomásul veszi, hogy az az ingatlan megtekintésekor a kollégánk bemutatásra, kérni fog Öntől egy fényképes beazonosításra alkalmas okmányt. Azonosítás hiányában nincs módunk bemutatni az ingatlant!

hirdetés
© 2018