89 900 000 Ft
620 E Ft/m2
89,9 M Ft
620 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Esztergom, 5 szobás

145  m2 alapterület
5 szoba
699 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Vágyik egy otthonra, ami lenyűgöző kilátást nyújt a Dunakanyarra és Esztergomra? Akkor ne keressen tovább! Eladó a szentgyörgymezői lakóparkban található egyedülálló lehetőségünk!

Ez a kertes ház az egyik legjobb választás azoknak, akik szeretnének egy 30 éves épületben élni, ami tökéletes állapotban van. Az épület szigetelt, ami a kényelmet és a takarékosságot szolgálja. A betoncserép tető pedig hosszú éveken át védi otthonát az időjárás viszontagságaitól.

Az ingatlan összesen 5 szobával rendelkezik, amely kiváló lehetőséget nyújt a családi életre vagy akár egy hobbiszobára is. Ezen kívül a lakáshoz tartozik egy praktikus garázs is, ahol könnyen parkolhatja autóját.

A Dunakanyar panoráma, amely kilátást biztosít az otthonából, igazi természeti csodával ajándékozza meg Önt minden nap. Az Esztergomi Bazilika és a Duna folyó közelsége teszi ezt az ingatlant még vonzóbbá.

Ne habozzon! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy tekintse meg ezt az álomotthont és ne maradjon le erről a ritka lehetőségről!

hirdetés
© 2018