19 200 000 Ft
223,3 E Ft/m2
19,2 M Ft
223,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Érsekvadkert, 3 szobás

86  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant


Érsekvadkerten, a Börzsöny lábánál, eladó egy 86 négyzetméteres, tégla építésű családi ház.
A ház elrendezése kiváló: két tágas szoba, egy fürdőszoba WC-vel, valamint egy konyhával egybenyitott étkező és nappali biztosítja a kényelmet. Az ingatlan belépőjében egy kazán is helyet kapott, ami az otthon melegét biztosítja. A fűtésről egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, amely hatékony és gazdaságos megoldást nyújt.
Az ingatlan frissen felújított: új nyílászárók, valamint a villany- és vízhálózat teljes cseréje megtörtént, továbbá új burkolatokat kapott szinte minden helyiség. Az ingatlan stabil szerkezetű, a falak repedés mentesek, nem penészesednek, és a tetőszerkezet is ép.
Az ingatlanhoz egy 600 m²-es telek tartozik, amely bőven elegendő helyet biztosít kerti tevékenységekhez, pihenéshez vagy akár egy kisebb konyhakert kialakításához is. Az ingatlan tágas és világos, ami kellemes élettérré teszi a mindennapokban.
Érsekvadkert ideális elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető: Budapest 75 km-re, Vác 33 km-re, Balassagyarmat pedig mindössze 14 km-re található. A településen minden szükséges intézmény és szolgáltatás megtalálható: iskola, óvoda, orvosi rendelő, és bevásárlási lehetőségek.

hirdetés
© 2018