18 500 000 Ft
165,2 E Ft/m2
18,5 M Ft
165,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Erdőtelek, 2+2 szobás

112  m2 alapterület
2 és 2 fél szoba
állapotú
2518 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Erdőtelek településen, részben felújított, jó állapotú, tágas, 112 nm-es családi ház eladó. Budapesttől 90km-es távolságra, a központban, remek környéken található ingatlan. A tető héjazata pala, kiváló állapotban. A belső burkolatok, fürdőszoba felújítása megtörtént. Az ablakok részben hagyományos, részben hőszigetelt. Tágas két szoba, amerikai konyhás nappali, fürdő, kamra és két átjárós szoba került kialakításra. Az otthon melegéről gázkonvektorok gondoskodnak. Beszerelésre került egy hűtő-fűtő klíma is. A telek 2518 nm-es, a főépületen túl, több állattartásra alkalmas melléképület és egy lakhatásra alkalmas szoba lett kialakítva, akár nyári konyhának. A telken található pavilon szerkezet is hozzátartozik.

A Tisza-tó fél órányira, Eger 20 percre található. A település saját háziorvossal, önkormányzattal rendelkezik, minden megtalálható a mindennapi életvitelhez: bölcsőde, óvoda, iskola.

Ingatlanirodánk megbízható ügyvédi háttérrel és teljes körű pénzügyi szolgáltatással segíti ügyfelei ingatlanvásárlását. Végig kísérem a megtekintéstől a közművek átírásáig.

hirdetés
© 2018