250 000 000 Ft
555,6 E Ft/m2
250 M Ft
555,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Érd, 450 négyzetméteres

450  m2 alapterület
6 és 3 fél szoba
Felújított állapotú
920 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

**** ÉRD FENYVES-PARKVÁROS * ELADÓ * EXKLUZÍV CSALÁDI HÁZ * NAGYCSALÁDOSOKNAK * VÁLLALKOZÁSOKNAK ****

Kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában eladásra kínáljuk ezt a 450 m2-es, dupla komfortos, többgenerációs családi házat a csendes, de könnyen megközelíthető Fenyves-Parkvárosban. A ház egyszerre nyújt tágas életteret és páratlan befektetési potenciált! A 920 m2-es saroktelek két utcáról is megközelíthető elektromos kocsibejáróval rendelkezik, továbbá az ingatlanhoz tartozik egy különálló, 75 m2-es könnyűszerkezetes épület is, amely ideális irodának, vendégháznak vagy bármilyen üzleti célra.

A 6 + 3 fél szobás, 2001-ben épült családi ház modern technikai felszereltségével és energiatakarékos megoldásaival kitűnik a piacon: 8 kW-os napelemrendszer, 3 darab napkollektor, központi porszívó, riasztó- és kamerarendszer garantálja az alacsony fenntartási költségeket és a kényelmet. Az ingatlan fűtése többféle megoldással lehetséges, így a gáz- és elektromos kazán, valamint a hangulatos francia kandalló biztosítja az otthon melegét. A tágas, 75 m2-es fedett terasz ideális családi rendezvényekhez és pihenéshez egyaránt.

Az ingatlan belső kialakítása különösen praktikus és jól átgondolt. A földszinten található a tágas, napfényes nappali, amely közvetlen kapcsolatban áll a nagy, fedett terasszal. A konyha modern gépekkel felszerelt, mellette egy külön spejz és háztartási helyiség található, amely a mindennapi kényelmet szolgálja. Ezen a szinten található még egy vendégmosdó is.

Az emeleti szinten öt kényelmes hálószoba várja az új lakókat, amelyek mindegyike világos és jól szellőző, köszönhetően a nagy ablakoknak. Két fürdőszoba áll rendelkezésre. Az egyik tusolóval, a másik pedig sarokkáddal van felszerelve, így minden családtag megtalálhatja a számára legkényelmesebb megoldást.

Az alsó szint külön bejárattal is rendelkezik, ennek köszönhetően akár önálló lakrészként, irodaként, rendelőként vagy fitnesz helyiségként is használható, ami tovább növeli az ingatlan rugalmasságát és sokoldalúságát. Mindezek által az otthon és a munkahely könnyedén egyesíthető egy helyen.

Tegye ezt az ingatlant családja új otthonává, vagy vállalkozása következő központjává! Ne hagyja ki ezt az egyedülálló ajánlatot.


Referenciaszám: M287033
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018