84 990 000 Ft
303,5 E Ft/m2
85 M Ft
303,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Érd, 6 szobás

280  m2 alapterület
6 szoba
felújítandó
1254 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Érd Parkváros csendes zsákutcájában keresi új tulajdonosát ez a duplakomfortos, egyedi családi ház. Az 1254 nm telek szabadon alakítható. A ház alsó szintjén garázs, kazán, barkács műhely, tárolók kaptak helyet. Földszintjén napfényben úszó, kandallós nappali, konyha/étkező, 2 szoba (egyikükről kijárat a nappali előtti teraszra), fürdő, kamra, tároló található. A felső szinten 3 tágas szoba (egyikük erkélyes), fürdő, és egy szobává alakítható tároló. Központi része átriumos, a fölötte lévő területen akár egy önálló lakrész is kialakítható még. Fűtése gázkazánnal történik, de akár szintenkénti fűtés is kiépíthető (2 gázóra van).
A ház értő és kreatív vevőre vár, aki a felújítás során visszaadja régi fényét, előnyeit, és tökéletes otthont teremt akár több generáció számára.
M273304
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018