69 900 000 Ft
537,7 E Ft/m2
69,9 M Ft
537,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Enese eladó családi ház

130  m2 alapterület
3 szoba
880 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó családi ház Enesén!

Megvételre kínálom ezt a 130 nm alapterületű, folyamatosan karbantartott családi házat Enese jó infrastruktúrával rendelkező részén, csendes utcában, 797 nm telekkel, 44 nm-es, önálló lakrészként funkcionáló hozzáépített épülettel.

A téglaépítésű, kétharmad részben több helyiségre osztottan alápincézett családi ház 1983-ban épült. Elosztását tekintve, helyet kapott benne előtér, spejz, étkező + konyha, nappali, közlekedő, 3 külön nyíló hálószoba, háztartási helyiség, fürdőszoba és külön WC. A ház tájolása nyugati. A műanyag, redőnnyel és szúnyoghálóval szerelt nyílászárók biztosítják a belső terek benapozottságát. Szerkezete betonfödémes, ami a tetőtér beépítésére ad további lehetőséget. A fűtésről és a meleg víz ellátásról a pincében található gázkazán gondoskodik. Mellette alternatív fűtési megoldásként vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll.

A ház mögötti 44 nm-es külön bejáratú kisebb önálló lakóépület 2018-ban került megépítésre. Az épületrész külön fűthető, melyben új gázkazán biztosítja a meleg vízet és a fűtést. Előszoba, nappali + konyha, hálószoba és fürdőszoba zuhanykabinnal, WC-vel található benne. Kiválóan funkcionál önálló lakrészként, de vállalkozás üzemeltetésére is megfelel.

A ház környezete rendezett. Az udvar térkövezett és füvesített. A 797 nm telken melléképület, szépen gondozott udvar és előkert, valamint veteményes került kialakításra.

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik. A közelben ~5 perc sétatávolságon belül található buszmegálló, bolt, bölcsőde, óvoda, iskola, polgármesteri hivatal, templom, focipálya, posta, vasútállomás és benzinkút. Győr az M85-ös autóúton keresztül ~15 perc alatt elérhető.

Jöjjön, nézze meg, nem fog csalódni!

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

hirdetés
© 2018