69 900 000 Ft
803,4 E Ft/m2
69,9 M Ft
803,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Eger, 3+1 szobás

87  m2 alapterület
3 és fél szoba
Felújított állapotú
812 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Egerben eladó belváros közeli, igényesen felújított 87 m2-es, 3 szobás, amerikaikonyhás nappalis családi ház nagy fedett terasszal és medencével és 16 m2-es garázzsal.
Az ingatlan helységei: földszinten közlekedő, amerikaikonyhás nappali, kamra, hálószoba, zuhanykabinos fürdőszoba, külön WC, garázs található. Emeleten folyosó, hálószoba, gyerekszoba, kádas fürdőszoba és WC egyben. Nagy fedett terasz konyha kialakítással és 5x3 m-es medencével.
Az ingatlant 2022-ben teljeskörűen felújították, az egyedi méretre készült konyha bútor is ekkor került beépítésre mely teljes gépészettel felszerelt, a földszinti hálószoba kialakítása is ekkor törttént. Kicserélték a vezetékeket, új szaniterek készültek beépítésre. A gázkazán cseréjét is ekkor végezték el, mely biztosítja a ház melegét, a nappaliban kandalló is beépítésre került. A helyiségek új burkolatot kaptak. A tetőszerkezet héjazatát Bramach cserépre cserélték, az épület 10 cm-es homlokzati hőszigetelést kapott. Jó minőségű fa nyílászárókkal felszerelt. Szobák laminált padlóval fedettek, a többi helyiség járólappal burkolt.
Az ingatlan 812 m2-es osztatlan közös tulajdonban lévő telken található, melyen két különálló családi ház és egy irodaház helyezkedik el, ami háromlakásos társasházként van bejegyezve.
Az ingatlan nagyszerű választás lehet családosoknak, fiataloknak vagy idősebb korosztály számára, akiknek fontos a belváros közelsége. Befektetésnek nagyszerű lehetőség hiszen a Szépasszonyvölgy, strand, belváros, Egyetem 6 percen belül elérhető.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését keressen bizalommal.

hirdetés
© 2018