21 600 000 Ft
135 E Ft/m2
21,6 M Ft
135 E Ft/m2

Eladó családi ház
Dunavecse eladó családi ház

160  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
160 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Polgári stílusú ház Dunavecsén!
Dunavecse központjában tágas családi házat kínálunk eladásra! Az ingatlan vegyes falazatú, tégla+ 60 cm-es vertfal, melynek tégla része szigetelt. Tetőszerkezete jó állapotú, javított. A ház alapterülete 80 nm, 3 szobás. Az ingatlanhoz tartozik közvetlen hozzáépítve egy szintén 80 nem-es rész, mely eddig boltként üzemelt, de a fő házzal egybenyitható, így igazán tágas otthont lehet kialakítani. De akár vállalkozásra is kiválóan alkalmas. Az üzlethelyiségtől függetlenül a teljes ingatlan megnevezése családi ház! A lakórészben a villamoshálózat és a vízvezetékek már megújultak.Ipari áram és éjszakai áram van! A nyílászárók régi fa ablakok, melyek szúnyoghálóval felszereltek. A bejárati ajtó szintén fából készült. A szobák külön nyílnak, laminált laposak. A többi helyiség járólappal burkolt. Az otthon melegéről gázkonvektorok, valamint kandallü gondoskodik.
A házhoz épített üzletrészben 2 raktár, vizesblokk került kialakításra. Igény szerint akár külön lakrésszé is alakítható, így összeköltözöknek is bátran ajánljuk! A telek 160 nm, ahol egy kocsibeálló, egy 30 nm-es betonalapra épült pince, valamint egy fatároló található. Az ingatlan tehermentes, belső része azonnal költözhető állapotú, ellenben a ház külső része felújításra vár!
A környék rendezett, jó lakóközösség jellemzi! Pár perc sétára minden elérhető! Iskola, boltok, önkormányzat, buszmegálló!
Személyes megtekintésért és további információért keressen bizalommal!

hirdetés
© 2018