19 400 000 Ft
242,5 E Ft/m2
19,4 M Ft
242,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Dunavecse eladó családi ház

80  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
710 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Hangulatos kis házikó Dunavecsén!
Dunavecse csendes, rendezett utcájában igazi vidékies hangulatot idéző családi házat kínálunk eladásra! Az ingatlan vegyes falazatú ( vályog+tégla), alapterülete 80 nm, 3 szobás. Tetőszerkezete jó állapotú, cserepekkel fedett. A ház egy igazán hangulatos otthon, jó elosztással! A 3 szoba külön nyílik, melyből az egyiknek alacsonyabb a belmagassága.. A nyílászárók egy része már újabb típusú fa ablak, melyek redőnnyel felszereltek A többi régebbi típusú fa ablak, de jó állapotúak. A bejárati ajtó szintén fából készült. A víz és villanyvezetékek még nem lettek korszerűsítve. A ház elosztása: előszoba, közlekedő, 3 szoba, kamra, konyha étkezővel, valamint fürdő és wc. A fürdőszoba és wc egy légtérben került kialakításra, melyen jelenleg ajtó nincs. Burkolatok tekintetében 2 szoba parkettás, a fürdő járólapos, a többi helyiség pvc-vel burkolt. Az otthon melegéről gázkonvektorok, valamint vas kandalló gondoskodik.
A telek gondozott, rendszeresen karbantartott! Ez 710 nm alapterületű, ahol beton alapra helyezett alugarázs kapott helyet. A kertben fúrt kút, nyári konyha, 2 db tárolásra alkalmas épület, valamint kerti wc található.
A telek füvesített, fenyővel, rózsabokrokkal ültetett.
Ha egy hangulatos, de kevés költségből fenntartható házra vágyik, ideális telekmérettel, ne habozzon! Keressen bizalommal!
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére!

hirdetés
© 2018