42 500 000 Ft
170 E Ft/m2
42,5 M Ft
170 E Ft/m2

Eladó családi ház
Dunavecsei eladó családi ház, 5 szobás, 250 négyzetméteres

250  m2 alapterület
5 szoba
állapotú
2400 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Dunavecse csendes utcájában több generációs családi házat kínálunk eladásra!
Az ingatlan vegyes falazatú, a szuterén terméskőből, a többi része gázbeton téglából épült. 2 szintes, tetőtér beépítéses, galériás. Alapterülete 250 nm, 5 szobás. Tetőszerkezete Bramac cserepekkel fedett. A víz és villanyvezetékek jó állapotúak. A nyílászárók fából készültek, a bejárati ajtó biztonsági ajtóra cserélt. A ház elosztása kiváló, hisz akár nagyobb családnak, vagy akár összeköltözőknek is kiváló választás. Elosztását tekintve a szuterénben található egy 2 beállásos garázs, (aknás)szauna, illetve az ehhez tartozó zuhanyzó és mellékhelyiség, valamint innen közelíthető meg a pince, mely 20 nm alapterületű. A földszinten került kialakításra egy tágas konyha,kamra, nappali és étkező, valamint egy előtér, hálószoba,fürdőszoba és wc. A tetőtér beépített Tágas, galériás családi ház eladó Dunavecsén!
, itt galéria, 3 szoba, és fürdőszoba wc-vel található. A szobák szőnyegpadlósak, a szuterén cement lapos, a többi helyiség járólappal burkolt. Az otthon melegéről gáz – és vegyes tüzelésű kazán, valamint a nappaliban található kandalló gondoskodik. A földszinten padlófűtés került kiépítésre.
A telek 2400 nm, mely füvesített. A kertben fúrt kút, szőlő, termő gyümölcsfák találhatóak.
Dunavecse központja 1 km-re található, a településen bölcsi, ovi, iskola, speciális iskola, szakiskola is van. Kiváló szakorvosi rendelővel felszerelt kis város.
A közelben boltok, gyógyszertár!
Személyes megtekintésért és további információért keressen bizalommal!
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére!

hirdetés
© 2018