21 000 000 Ft
210 E Ft/m2
21 M Ft
210 E Ft/m2

Eladó családi ház
Dunavecsei eladó családi ház, 3 szobás, 100 négyzetméteres

100  m2 alapterület
3 szoba
felújítandó
525 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Tágas, 3 szobás családi ház Dunavecsén!
Dunavecse csendes kis utcájában, közel a központhoz tágas családi házat kínálunk eladásra! Az ingatlan tégla és salakblokk építésű, szerkezetileg nagyon jó állapotú, alapterülete 100 nm, 3 szobás. Tetőszerkezete jó állapotú, cserepekkel fedett. A nyílászárók már részben megújultak, műanyagok, redőnnyel felszereltek. A 2 bejárati ajtó szintén műanyag. A házba tágas terek fogadják az ide érkezőket. Elosztását tekintve előszoba, 3 szoba, fürdőszoba, wc, konyha, kamra, étkező. A szobák közül 2 egymásból és külön is nyílnak, a 3. szoba teljesen külön nyílik. Az étkő rendkívül nagy méretű, mögötte található a konyha. A köztük lévő fal lebontásával egy csodás amerikai konyhás nappali is kialakítható. A fürdőszoba és wc külön légtérben kapott helyet. A szobák parkettásak, a többi helyiség cementlappal burkolt. Az otthon melegéről vegyes tüzelésű és gázkazán gondoskodik.
Közművek tekintetében a villanyt, vizet és gázt vissza kell köttetni.
A telek 525 nm, itt 2 db melléképület található, melyek felújítandó állapotúak. A ház teljes egésze alatt pince van! Parkolási lehetőség az udvarban!
A ház felújításával egy csodás otthon varázsolható!
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére!
További információért hívjon bizalommal!

hirdetés
© 2018