95 865 000 Ft
428 E Ft/m2
95,9 M Ft
428 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Dunakiliti, 6 szobás

224  m2 alapterület
6 szoba
állapotú
1297 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant


Dunakilitin nyugodt és csendes környezetben kínálom Önöknek ezt a nagyméretű családi házat. Az ingatlan tehermentes, energetikai besorolása nagyon jó: A-s. A lakótér belső 2 szintes, valamint a pince külön bejárattal jelenleg panziólakásként üzemel 107 m2-en. A tető cserép, a ház homlokzati szigetelése pedig 10 cm. A lakótér összterülete 224 m2, a hozzá tartozó telek pedig 1297 m2.
A PINCE HELYISÉGEI: (külön bejárattal): 1 hálószoba + nappali , konyha + étkező, fürdőszoba + wc, mosókonyha, műhely.
AZ ALSÓ SZINT HELYISÉGEI: előszoba,nappali, étkező, konyha, spejz, 1 szoba,terasz.
FELSŐ SZINT HELYISÉGEI: 4 szoba melyből  2 szoba erkélyes, nappali, wc, kádas fürdőszoba, wc.
A nyílászárók műanyagok és szúnyoghálókkal felszereltek. A fűtés gázfűtés + kandalló. A földszinti szintről terasz nyílik. Az udvaron 2 parkolóhelyes garázs áll és melléképület nyári konyhával. Szintén az udvaron található egy kerti grillező. A kert szépen kialakított része az otthonnak, parkosított és kis konyhakert is van hozzá.  Az öntözés kútról megoldott automata öntözőrendszerrel. A környezet nyugodt és csendes. Kiváló lehetőség több generációnak vagy befektető részére.
Ára: 249.000.- EUR.  Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a os telefonszámon, vagy az illetve e-mail címeken.

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2. emelet
  • erkély
  • parkolás garázs
hirdetés
© 2018