44 000 000 Ft
800 E Ft/m2
44 M Ft
800 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 1+1 szobás családi ház Dunakeszi

55  m2 alapterület
1 és fél szoba
állapotú
141 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó családi ház, Pest vármegyében, Dunakeszi külterületén, az Auchan és Bay-Way udvar melletti, gazdag élővilággal rendelkező, tájvédelmi körzetben, a Tőzeg-Horgásztavaknál található, a Teknős-Tanösvény közelében.

A könnyűszerkezetes ház beton alapon áll.
A telek területe: 141 nm.
A lakótér nettó: 50+9 nm.
A kert végében teljes telekszélességben 24 nm-es betonstég van, amin helyet kapott egy 11,5 nm-es zárható tároló, ami kisebb műhelyként is használható.
A három szintes ház földszintjén 36,5 nm hasznos lakótér van. (előszoba, amerikai konyhás-ebédlős-nappali, fürdőszoba és a lépcsőfeljáró egy kis tároló zuggal.
A vízgépészet a kívülről megközelíthető, 3,5 nm kinti tárolóban kapott helyet.
Az emeleten 14 nm hasznos lakóterű szoba + 13,5 nm (ajtó felett elő-tető) nyitott terasz van, gyönyörű naplementékkel tarkított, tóparti panorámával, ami a nettó alapterületbe nincs beleszámolva, de hivatalosan 50%-ban beszámítható.
Az emeleti szobából felcsukható padláslépcsővel juthatunk a világos tetőtérbe, ami hivatalosan a belmagasság hiánya miatt nem hasznos terület, de egy jól használható, 9,6 nm-es kuckó, ami jelenleg is szobaként funkcionál.
2016-ban belső átalakítások és felújítások történtek (burkolatcserék, főzőfülke helyett - konyha kialakítás, részben új nyílászárók, új vízvezetékek, új villany-vezetékek és hálózatbővítés. (3 fázis)
Áramtermelő, LG panelű napelemrendszer és napkollektoros vízmelegítő rendszer telepítése.
(Szolgáltató felé AD-VESZ mérős elszámolás évenkénti leolvasással)
A kevésbé napsütéses időszakokra egy 80 l-es villanybojler is beszerelésre került, hogy folyamatos legyen a meleg-víz ellátás.
A fűtés fatüzelésű kályhával és norvég, termosztátos NOBO panelekkel megoldott.
2017-ben új lefolyórendszer kiépítése történt, a zárt, 3 m3-es beton emésztőbe.
2021-ben új, nagy vízhozamú 50m-es kút lett fúratva, Hidro-Tom mélykúti szivattyúval és elektronikai gépészettel.
2023 őszén a meglévő 4cm-es szigetelés + 6cm dryvit szigetelést kapott (összesen 10cm), ami ez év tavaszán lett színezve.
A Bosch mosogatógép és a Gorenje kerámialapos villanytűzhely és légkeveréses sütő a konyha részét képezi, mivel beépítésre kerültek.
Az előszoba, konyha, étkező, fürdő és terasz járólapos, a nappali, emeleti szoba és a tetőtéri kuckó laminált parkettás.
A ház körül és a tó felé a hátsó kert fele térköves, ahol lehetőség van medence felállítására, kerti sütögetésre. A másik felén zöld terület van. Sajnos a kútfúratást a gyönyörű gyep megsínylette, újra kell füvesíteni.
Parkolni a ház előtt kialakított helyen lehet.
Az Auchan, Bay-Way udvar, Bauhaus, Dechatlon stb. és a 104, 126 BKV buszok, illetve a Dunakeszi belterületére ingyenesen közlekedő Auchan busz és a 305, 306 helyi buszjáratok gyalog 8-10 perc sétával elérhetőek.
A Dunakeszi-Alsó vasútállomás gyalog 15-20 perc séta, ahonnan a 4 megállóra lévő Nyugati-Pályaudvarra a menetidő 18 perc.
Autóval Dunakeszi központja 5-8 perc alatt, Budapest belvárosa 25 perc alatt elérhető.
A Tőzegtavakig nemrég felújított betonút vezet, de a tavak területén a házak már - rendszeresen karban tartott - földúton közelíthetőek meg.
Külterület lévén a közművek közül csak a villany van bevezetve a tőzegtavak területére.
Közvilágítás, postás, szelektív hulladékgyűjtés, internet és mobilhálózat van.
Az állandó lakcímre bejelentkezés megengedett.
A kb. 300 ház nagy részében életvitelszerűen itt élnek, de vannak csak horgászházként, nyaralóként funkcionáló épületek is.
Horgászengedély az egyesületnél kiváltható.
A ház nem hitelezhető, CSOK nem igényelhető.
Csak készpénzes vásárlás lehetséges.
Dunakeszi, Pest Vármegye legdinamikusabban fejlődő városa, lóversenypályával, repülőtérrel, sportpályával, gyönyörű terekkel, szépen kiépített Duna-parttal, rengeteg nagyszabású városi rendezvénnyel.
Számos bölcsőde, óvoda, 5 általános iskola és 3 gimnázium, nemrégiben felújított orvosi rendelők és korszerű szakorvosi rendelőintézet, Auchan, 2 Tesco, Penny, ALDI, LIDL, 2 Spar, több Coop, CBA stb boltokkal.
A váci kórház autóval 25 perc távolság.
Ha szeretne a főváros kényelméhez közel, de a nyugodt természetben, tóparti házban élni, akkor jöjjön és szeressen bele ebbe a mesebeli házba, amit egy helyi, 50 nm-es panel lakás áráért megkaphat!

M284449
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018