179 900 000 Ft
856,7 E Ft/m2
179,9 M Ft
856,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Dunaharaszti családi ház eladó, 210 négyzetméteres, 5 szobás

210  m2 alapterület
5 szoba
Újszerű állapotú
440 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant



Fedezze fel új otthonát Dunaharaszti szívében!
Ez a sarok telken álló, két szintes családi ház igazi gyöngyszem, amely nemcsak kényelmes lakóteret, hanem üzleti lehetőségeket is kínál. A 440 nm-es telek rengeteg lehetőséget rejt magában, és két utcáról is bejárható, ami tovább növeli az ingatlan értékét és praktikumát.

Az alsó szint varázsa:
Lépjen be az otthon melegébe, itt egy tágas nappali várja, ahol a család és barátok összegyűlhetnek, hogy közösen töltsenek el egy kellemes estét. Az alsó szinten található továbbá egy jól felszerelt konyha, ahol öröm a főzés, egy fürdőszoba, valamint egy csendes, kényelmes szoba, amely ideális hálószobának vagy dolgozószobának.

Az emelet nyugalma:
Az emeleten három nagy méretű szoba található, melyek mindegyike bőséges teret biztosít a pihenéshez és az egyéni kikapcsolódáshoz. Az emeleti fürdőszoba modern és praktikus kialakításával biztosítja a mindennapi kényelem érzetét.

Vállalkozásra alkalmas üzlethelyiség:
A ház egyik különlegessége, hogy egy működő üzlethelyiséggel is rendelkezik, amely tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy otthonából vezesse saját vállalkozását. Ez a praktikus megoldás időt és energiát takarít meg, hiszen nem kell utaznia munkahelyére.

Pince és tárolóhelyiségek:
A pincerész több helyiséggel szolgál, melyek tárolási lehetőséget biztosítanak, vagy akár további üzleti tevékenységekhez is használhatók. A praktikus elrendezésnek köszönhetően itt minden értékes holmijának megtalálhatja a helyét.

Ez a ház nem csupán egy ingatlan, hanem egy otthon, ahol a családja biztonságban és kényelemben érezheti magát. A vállalkozói lehetőségekkel és a tökéletes elhelyezkedéssel egyaránt ideális választás mindazok számára, akik egy kivételes otthont keresnek.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és találja meg álmai otthonát Dunaharasztiban!

hirdetés
© 2018