73 500 000 Ft
493,3 E Ft/m2
73,5 M Ft
493,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Dunaharaszti, 6 szobás

149  m2 alapterület
6 szoba
állapotú
361 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN:

Siessen, mert gyorsan elkel!!
KÉTSZINTES NAPPALI + 5 hálós, ÖNÁLLÓ CSALÁDIHÁZ ELADÓ 361 nm-es telekkel + GARÁZS!

Dunaharaszti legkedveltebb részén, FELSŐVÁROSBAN, csendes, zöld, igényes környezetben, eladó 149 nm-es, nappali + 5 HÁLÓS ház garázzsal, tárolóval, 361 nm-es telekkel!
Az ingatlan területére manuális kapun keresztül juthatunk be. A telekre akár több gépkocsinak is lehetősége van beállni a garázson kívül. Parkolás a ház előtt is több autóval megoldott. Az ingatlan sok ablakának köszönhetően nagyon világos.

1980-as években, téglából épült, 5 cm szigeteléssel.
Kombi cirkó biztosítja a fűtést (radiátor) és a meleg víz ellátást, egy szobában konvektor.

Elosztást tekintve kiváló: nappali, étkező, reggeliző, konyha, kádas fürdőszoba, külön wc és még két szoba, melyeknek külön bejárata is van található a földszinten. Az emeleten 1 tágas hálószoba saját gardróbhelységgel, plusz 2 hálószoba, különálló WC, társalgó.

NAGY CSALÁDNAK, OTTHON dolgozóknak, KÉTGENERÁCIÓ számára is alkalmas!

A kertben garázs, tároló található.

A csendes és barátságos kertvárosi részen kikapcsolódásként bármerre sétálhatunk, de a közeli Duna-parton más egyéb szabadidős tevékenységre is van lehetőség. HÉV, TESCO, Iskola, Óvoda, pár perc sétával elérhető.

Várom hívását! Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, hamarosan visszahívom! Hétvégén és esténként is nyugodtan kereshet bizalommal!

Független, ingyenes hitel-CSOK ügyintézéssel segítem kedves Ügyfeleimet, igen kedvező hitelekkel 2024-ben!


Ha az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanját, ebben is nagyon szívesen segítek. Az Ingatlancorner kft. igen alacsony közvetítői díjjal, a legmagasabb színvonalon képviseli az Ön érdekeit.

Ellenőrzött partnerként várom megtisztelő bizalmát! 


hirdetés
© 2018