109 000 000 Ft
762,2 E Ft/m2
109 M Ft
762,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Dunaharaszti, 2 szobás

143  m2 alapterület
2 szoba
Felújított állapotú
314 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Dunaharaszti felsőn, 314nm-es telekkel rendelkező, TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT, szigetelt, tégla építésű 143nm-es családi ház eladó. Az ingatlan 1 szintjén két különálló 30-30 nm-es garzonlakás, helyezkedik el, melyek saját mérőórákkal, klímával, valamint beépített, gépesített konyhabútorral rendelkeznek.Új nyílászárók, redőnnyel és szúnyoghálóval kerültek beépítésre, valamint a teljes villany és vízhálózat is cserére került. Az alsó szinten egy 53nm-es üzlethelyiség található, mely szintén teljeskörű felújításon esett át, két különálló mosdó, illetve a kialakításnál, több vízkiállás is kialakításra került, a hasznosítás kihasználtsága érdekében.
A két lakást elektromos kapun keresztül lehet megközelíteni, melyekhez SAJÁT KERTRÉSZ és KOCSIBEÁLLÓ is tartozik , az üzlethelyiség előtt SAJÁT PARKOLÓ áll rendelkezésre. --- AZ ÁR IRÁNYÁR! ! NÉZZE MEG, TEGYEN AJÁNLATOT! ---
Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018