29 000 000 Ft
362,5 E Ft/m2
29 M Ft
362,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Dunaalmás, a Fűzihegy úton, 80 négyzetméteres

80  m2 alapterület
4 szoba
állapotú
1207 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

A panorámás erdőszéli ház 1207 m2 területen fekszik. Valóban egyedi és különleges lehetőség azok számára, akik egy természetközeli életmódot keresnek, vagy egy olyan helyet, ahol kikapcsolódhatnak a városi zaj és nyüzsgés elől. Az ingatlan elhelyezkedése és kialakítása ideálisnak tűnik a nyugodt életmód szerelmesei számára.

A két szintes, jól szervezett terekkel rendelkező ház optimális térkihasználást tesz lehetővé, így kényelmes lakhatást biztosít. A tégla építésű szerkezet és a teljes közműves ellátottság, kivéve a gáz, jelentős előnyt jelent a tartósság és a modern lakhatási igények szempontjából.

Az ingatlan egyediségét tovább fokozza az erdő közelsége és a panorámás kilátás, amelyet kínál. Az erdő közelsége lehetővé teszi az erdei állatok megfigyelését, ami valódi paradicsom lehet a természet szerelmeseinek.

A jó levegő és a csendes, nyugodt környezet segít abban, hogy az itt élők minden napjukat stresszmentesen és pihentetően töltsék el. Ha valaki olyan helyet keres, ahol igazán össze tudja kötni magát a természettel és a nyugalommal, akkor ez az ingatlan tökéletes választás lehet számár

hirdetés
© 2018