250 000 000 Ft
663,1 E Ft/m2
250 M Ft
663,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Domonyi családi ház eladó, 377 négyzetméteres, 9 szobás

377  m2 alapterület
9 szoba
Felújított állapotú
1534 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

ELADÓ Gödöllőtől pár perc autóútra található igazán szép, nyugodt, csendes környezetben található korszerűsített, aktívan működő SZÁLLÁSHELY, kültéri medencével, kerti kemence, kiülő, mini skanzen helyiséggel, nagy közösségi terekkel kialakított, 1534 m2-es parkosított telken!

Az épület jelenleg panzióként üzemel, de könnyen visszaalakítható családi háznak illetve egyéb tevékenységekre (cégközpont, munkásszállás)! Közelben hatalmas rendezvényközpontnak köszönhetően a telítettség aktívan kihasznált és rengeteg visszajáró család élvezi a környezet és az ott töltött idő szépségeit!

Az ingatlan főbb jellemzői között a legfontosabb szempont, hogy a Tulajdonos saját munkásságának jegyei visszatükröződnek, így egy nagyon otthonos, családias környezet valósult meg a kezei nyomán. Folyamatos felújításokkal tette korszerűbbé és kényelmesebbé a komfortját az épületnek! Kialakított 9 db szobát, 7 db fürdőszobát, fedett kerti sütögetőt, kültéri medencét, kerti bárrészt, gyerekjátszóteret.További előnyök:- gépkocsi beállási lehetőség- a vételár a teljes bútorzatot is tartalmazza- gyors birtokba adás!- télen-nyáron jól megközelíthető, járható úttal rendelkezik az M3-as autópályáról 10 percnyire.

Kiváló üzleti lehetőség, amit másnaptól minden tárgyi feltétellel átvehet!

250000000 Ft

hirdetés
© 2018