44 900 000 Ft
374,2 E Ft/m2
44,9 M Ft
374,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Dombóvár családi ház eladó, 4 szobás

120  m2 alapterület
4 szoba
állapotú
530 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Egészséges lakókörnyezet, egészséges élet.
Tolna vármegyében, Dombóvár újdombóvári városrészében eladóvá vált egy 3 szobás, nappalis, tetőtér beépítéses, 33 m-es nagyon szép terasszal rendelkező ikerház.
A 120 m-es ingatlan 2002-ben épült egy természetes, környezetbarát anyagból, vályogtéglából, amely a jó légzési tulajdonságainak köszönhetően szabályozza a belső páratartalmat, lehetővé teszi a fal lélegzését, ezáltal javítva az épület levegőminőségét és komfortját, egészségesebb lakókörnyezetet biztosít, ezentúl kiváló hőszigetelő: a vályogtéglából épült házak természetes hőtárolóként működnek, télen melegen, nyáron hűvösen tartva az épületet. A fából készült hőszigetelt nyílászáróknak és a vastag természetes falazatnak köszönhetően a fűtési költség minimális.
2012- ben beépítésre került a tetőtér, egy szoba került kialakításra, de igény esetén, könnyedén ketté is választható.
2018-ban egy hatalmas, 33 m-es keleti fekvésű fedett terasz épült a házhoz, amely a reggeli kávézás vagy az esti családi, baráti beszélgetések, grillezések kellemes helyszíne lehet.
A fűtés fali gázkazánnal történik, a biztonságos melegvíz ellátás a villanybojler feladata. Klimatizált a ház.
Az ingatlan kamerarendszerrel felszerelt, elektromos kapuval rendelkezik.
Az 530 m-es telken az előkerten, a parkosított udvaron, az épített grillen, Amennyiben egészséges, természetközeli helyen, jó lakókörnyezetben szeretne élni, de a város nyújtotta szolgáltatások kényelmét se szeretné kihagyni, akkor megtalálta az otthonát.
Gunaras Gyógy-és Élményfürdő 5 km ( kerékpárúton megközelíthető), Kaposvár 27 km, Pécs 40 km.
Csok+ igénybe vehető!
Ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző kollégáimmal együtt teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani Önnek az ingatlanügylet során.
Kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot!
Kérdésével, időpont egyeztetéssel, forduljon hozzám bizalommal!

hirdetés
© 2018