34 900 000 Ft
420,5 E Ft/m2
34,9 M Ft
420,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Dombóvár, 2 szobás

83  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
616 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Vegyen jó helyen, jó házat!
Dombóvár központjában, annak is az egyik legkedveltebb utcájában eladóvá vált egy tégla építésű, betongerendás, betontálcás, igen masszív, száraz, 83 m-es, amerikai konyhás, 2 szobás, redőnyözött, csatornázott családi ház, fedett terasszal.
Az ingatlan nagyon jó tájolása révén a felkelő nap sugarai beköszönnek a hálószobák ablakain, napközben fénnyel árasztják el a házat és a lenyugvó sugarak az amerikai konyhától és a fedett terasztól megfáradtan búcsúznak. Ennek köszönhetően a családi ház fényviszonyai kiválóak.
A kétezres évek elején teljes felújításon esett át a lakóház: az aljzat víz és hőszigetelése megtörtént, új hőszigetelt nyílászárókat építettek be, új fürdőszoba, új illemhely készült, kicserélték a villanyvezetékeket, vízvezetékeket és a szennyvízvezetékeket, a külső falazat hőszigetelve lett és a gázt is ebben az időben vezették be.
A ház melegéről fali gázkazán (az idén felújították, a fűtésrendszert átmosták, kitisztították) gondoskodik a téli napokon, nyáron pedig az új hűtő-fűtő klíma tesz jó szolgálatot.
A 616 m-es telken az előkerten, garázson, pincén, gyümölcsfákon kívül egy kerti épített bográcsozó is található.
Ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző kollégáimmal együtt teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani Önnek az ingatlanügylet során.
Kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot!
Kérdésével, időpont egyeztetéssel, forduljon hozzám bizalommal!

hirdetés
© 2018