22 000 000 Ft
301,4 E Ft/m2
22 M Ft
301,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Dombóvár, 2+1 szobás

73  m2 alapterület
2 és fél szoba
állapotú
549 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó!!
Eladásra kínálok Dombóváron, Szuhaji városrészben található két és félszobás kis családi házat. Ha kisebb családi házat kerestél , nem túl nagy telekkel, egy csendes utcában akkor megtaláltad.
Az ingatlanban elkezdték a felújítási munkákat . A elmúlt évben kicserélték a villanyóra szekrényt, részleges vezeték cserével. Új nyílászárókat építettek be. A szobákba új laminált padló került, a konyha és az előtér járólapok lettek letéve. A felújítások folyamatosan folytatják.
Az ingatlanba előszőr egy tágas előszobabába lépünk, és innen tudunk menne a szobák és a konyha irányába. A konyhából nyílik a fürdőszoba, amelyben szintén a tavalyi évben került fel egy új villanybojler.
Az ingatlanba nincs bent a gáz, így jelenleg a ház melegét kandalló és kályha biztosítja. A nyitott tereknek köszönhetően kellemes és meleg van a házban.
A telek nem túl nagy, de bőven elfér rajta egy fedett garázs, egy kis melléképület és még marad egy kis zöldterület ahol a gyerekek és a házi kedvencek játszadozni tudnak.
Ajánlom az ingatlant olyan kis családosoknak, akár idősebb korosztálynak akik egy csendes, nyugodt, forgalommentes környéken szeretnének letelepedni.
A vasútállomás, buszállomás közelsége is mérvadó lehet a választásban, hiszen csupán öt perc sétával elérhető, és innen akár munkahelyre, egy távoli utazásra vagy egy nagyobb bevásárlásra megyünk.
Ha felkeltette érdeklődését és szeretné megtekinteni, hívjon minél előbb!

hirdetés
© 2018