164 900 000 Ft
1,2 M Ft/m2
164,9 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Diósd, 6 szobás

135  m2 alapterület
6 szoba
Felújított állapotú
1194 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

KÉT GENERÁCIÓNAK KÉT HÁZ KÉT EGYMÁS MELLETTI TELKEN!
BEFEKTETÉSNEK IS IDEÁLIS, A KIS HÁZ KIADHATÓ, MELLETTE A NAGY HÁZ BARÁTSÁGOS, HANGULATOS CSALÁDI OTTHON REMEK HELYEN!
A NAGY HÁZRÓL:
A PARKOSÍTOTT KERT, ÓRIÁS FENYŐKKEL, TUJÁKKAL FELBECSÜLHETETLEN ÉRTÉKE!
Diósd Fenyves részén, szép házak környezetében, kellemes szomszédokkal rendelkező aszfaltos utcában épült a ház 2000-ben, az emelet 2007-ben épült rá.
Jól átgondolt, élhető elrendezés jellemzi. A földszinten helyezkedik el a nappali a konyhával egy légtérben, egy pulttal elválasztva egymástól. A konyhához kamra kapcsolódik. Jelenleg a földszinti szoba
át kinyitották a nappali felé, de ez visszaalakítható. A fürdőszoba zuhanyzóval ellátott, itt kapott helyet a mosógép, itt található a fűtő berendezés. A nappaliból egy fedett teraszra jutunk, mely még rossz időben is kitűnően használható. Tavasztól őszig a gyönyörű kerttel pompás hely, nyugalmat, teljes kikapcsolódást, feledést jelent a rohanó napok után.
Az emeletre zárt lépcsőház vezet, kényelmes lépcsőkkel, így teljes nyugalmat biztosítva az éjszakai pihenéshez.
Itt két szoba található és egy nagy méretű sarokkádas fürdőszoba, WC-vel. Az egyik szoba olyan nagy méretű, hogy akár két szobává alakítható.
A ház fűtése több alternatívát nyújt. Egyrészt gáz cirkó biztosítja a meleget, padlófűtéssel, melynek fogyasztása belefér a normába. Másrészt hűtő-fűtő klíma berendezések lettek beépítve, melyhez a H tarifa kialakításra került, így kedvező áron érkezik az elektromos áram a működtetésükhöz és nem utolsó sorban a nappaliban áll egy nagyon dekoratív, különleges lemez kályha, mely nagyon rövid időn belül meleget sugároz, mellette különösen hangulatos.
AJÁNLOM OLYAN CSALÁDOKNAK, AKIK ÉRTÉKELIK A GYÖNYÖRŰ KÖRNYEZETET, A TÖBB ÉV ALATT KIFEJLŐDÖTT FENYŐK, TUJÁK, SZÉPEN KIALAKÍTOTT ÉS GONDOZOTT KERT LÁTVÁNYÁT!
TOVÁBBÁ AKIKNEK FONTOS AZ OTTHONUK ELHELYEZKEDÉSE, AZ UTCA LAKÓKÖZÖSSÉGE, A KÖRNYÉK KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSI ADOTTSÁGA!
KITŰNŐ VÁLASZTÁS AZOKNAK AKIK SZERETIK A MELEG HANGULATÚ, OTTHONOS BELSŐ KIALAKÍTÁST, A FA BELSŐ AJTÓK ÉS NYÍLÁSZÁRÓK LÁTVÁNYÁT.
A KIS HÁZRÓL:
525 nm-es telek, amire akár felépíthető egy 140 nm alapterületű új ház, vagy a meglévő ház használható/hasznosítható. Ez a ház 40 nm-es, két szoba, konyha, fürdő, télikert elrendezésű. A közelmúltban belső felújításon esett át.
A telekről remek panoráma nyílik, ami elvehetetlen.
REMEK LEHETŐSÉGET NYÚJT OLYAN CSALÁDOKNAK, AHOL KÉT GENERÁCIÓ SZERETNE ÖSSZEKÖLTÖZNI, vagy örülnének a kis ház kiadásából befolyó plusz jövedelemnek.
M266109
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018