26 000 000 Ft
634,1 E Ft/m2
26 M Ft
634,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Diósdi eladó családi ház, 1+1 szobás, 41 négyzetméteres

41  m2 alapterület
1 és fél szoba
felújítandó
728 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Megvásárlásra kínálok egy 728 nm telket, amin egy 41 nm-es felújítandó vagy bontandó ház van Diósd Sashegy Érdliget felőli oldalán.
Minden közmű be van kötve.
Lke-11-es építési övezetbe tartozik, 20 % legnagyobb beépíthetőség, 5,5 m a legnagyobb épületmagasság, 50 % a legkisebb zöldfelület aránya.
Egy bruttó 140 nm alapterületű épület építhető a telekre.
Az ingatlan lokációja nagyon jó, a buszmegálló 2 perc séta, közelben van Diósd központja, Interspar bevásárlóközpont. 1 percre van felhajtó az M0-os autópályára.
A telken álló épület egy régebbi kis házból és 2007-es első és hátsó lapos tetős hozzáépítésből áll. A térképen a régi ház van feltüntetve. Jelen állapotában nem hitelezhető, mivel engedély nélkül építették be a teraszokat.

Referenciaszám: M272880
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018