63 000 000 Ft
360 E Ft/m2
63 M Ft
360 E Ft/m2

Eladó családi ház
Deszk 6+1 szobás családi ház eladó

175  m2 alapterület
6 és fél szoba
felújítandó
575 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálok Deszken, egy saroktelken elhelyezkedő 2 szintes családi házat.

 

Elosztását tekintve az alsó szinten 3 hálószoba, nappali, fürdőszoba és külön illemhely, konyha, spájz és innen jutunk ki egy 26m2-es helyiségbe, ami tökéletes lehet garázsnak. Ez régebben üzlethelyiségként szolgált.

Az emeleten 3 hálószoba, hatalmas erkély és egy fürdőszobának kialakítható helyiség.

 

 

Finanszírozás
Használja a CSOK+ adta lehetőségeket! Készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. Hitellel kapcsolatban munkatársunk ingyenesen tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről.

 

Műszaki

Az 1980-90 között épült családi ház egy 575m2-es saroktelken fekszik. A főépület mellett helyet kapott még egy 16m2-es garázsként is funkcionálható, jelenleg üzlethelyiségként működő helység és egy 21m2-es, egy 18m2-es, 16m2-es és még egy 18m2-es tároló, gazdasági épület, továbbá rendelkezik egy 50m2-es pincével.
Állapotát tekintve felújítandó, kis ráfordítással tökéletes otthon varázsolható belőle.
Fűtéséről kondenzációs gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadókkal, melegvízet gázbojler biztosítja.

Ezek 3 éve lettek cserélve. Másodlagos fűtésként használható még a nappaliban elhelyezett kandalló.

A szobák hidegburkolattal fedettek, egy kivételével, az padlószőnyeg borítást kapott. Külső-belső nyílászárói jó állapotúak.

 

Környék
A település remek infrastruktórával rendelkezik. Megtalálható óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, posta, játszótér, sportpálya, boltok és minden egyéb szolgáltatás, ami a hétköznapi élethez szükséges lehet.

 

Közlekedés
Autóval a belváros 20 perc alatt megközelíthető, de a tömegközlekedéssel csúcsforgalomban is csak maximum 30 perc. Távolsági buszok hétköznap reggelente negyed óránként, utána fél óránként visznek el úti célunkhoz.

 

Ajánljuk

Ajánlom nagycsaládosoknak, vállalkozás üzemeltetéséhez, nyugalomra vágyóknak.

hirdetés
© 2018