219 000 000 Ft
901,2 E Ft/m2
219 M Ft
901,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Debrecen, 5 szobás

243  m2 alapterület
5 szoba
1480 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Debrecen kedvelt városrészében, kiváló adottságokkal rendelkező családi ház, utcára nyíló üzlethelyiséggel, különálló raktárral eladó!
Ha biztos megélhetésben gondolkodik, ajánlom figyelmébe ezt az 1997-es építésű, 126 nm-es lakótérrel és 100 nm-es üzlethelyiséggel + 20 nm-es garázzsal rendelkező családi házat. A felső szinten a lakótérben 4 szoba+ amerikai konyhás nappali+ kamra+ fürdőszoba, w.c található. Elrendezése praktikus, tágas helyiségek, szobái külön nyílóak. Fűtése gázcirkó, padló és radiátor hőleadókkal. A villany és vízhálózat a mai elvárásoknak megfelelő, 3 fázis bevezetve. Itt kapott helyet még egy nagy méretű terasz amely a parkosított kertre, kerti tóra néz. Az alsó szint átalakítás nélkül is kiválóan alkalmas önálló, külön bejáratú lakóegységre.
A telek 1480 nm-es, karban tartott, a hátsó részére egy 190 nm-es, engedéllyel rendelkező tároló, műhely felépítmény is került, amely ipari árammal, fűtéssel , szociális helyiséggel és 4 méteres belmagassággal rendelkezik. Kiváló lehetőség TELEPHELYNEK, vállalkozásoknak ,és azoknak, akik családjuk közelében szeretnék a mindennapi munkájukat elvégezni....
Az utcafrontján 1 kis és 2 nagy elektromos kapu található, így személy-és teherautó beállása is megoldott.
A ház szép állapotú, jól karbantartott.
Csok+-ra alkalmas! Tehermentes!
Méretéből fakadóan több generáció együttélésére de akár MAGÁN SZÁLLÁSHELY, kialakítására is alkalmas! Kiváló lokációval rendelkezik!
További felvilágosításért várom megkeresését!



Debrecen, eladó, családi ház, 2 generáció, vállalkozás, telephely, üzlethelyiség, 5 szoba

hirdetés
© 2018