89 900 000 Ft
691,5 E Ft/m2
89,9 M Ft
691,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 1+3 szobás családi ház Debrecen

130  m2 alapterület
1 és 3 fél szoba
állapotú
884 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Debrecen, Felső Józsán az Elek utca elején eladó egy földszintes, jó tájolású, napfényes, gondosan megtervezett, megépített, jó elrendezésű, 4-5 tagú család számára megfelelő életteret biztosító családi ház.
A 110 nm-es földszintes családi ház 40 nm-es terasszal 2007-ben épült 884 nm telekre, nappali + 3 szoba, konyha + étkező, duplakomfortos fürdőszoba, (zuhanyzó, kád) 2 db wc, 40 nm-es terasz, mely félig fedett. Udvaron 28 nm-es szerelőaknás garázs, a kerti szerszámok részére tároló, a locsoláshoz fúrott kút van. A ház egyik oldalán több gépkocsi parkolására alkalmas pergolaszerű beálló készült, ennek befedése azonban még nem készült el.
A ház beton alapra POROTHREM 38 N+F téglából épült + 5 cm-es hőszigeteléssel +2 cm nemesvakolattal. A lakóépület födéme borított gerendás fafödém. A tetőszerkezet fenyő, a héjalás Bramach tetőcseréppel történt. A földszinti padozat, a födémszerkezet, a koszorúk 5 ill. 10 cm hőszigetelést kaptak. A ház fűtése gáz cirkó padlófűtés és radiátor. Kémény készült vegyestüzelésű kazánhoz a fűtési helyiségben, ill. tartalékkémény képzése szilárd tüzeléshez, cserépkályhához, kandallóhoz a nappaliban elhelyezve. Energia felhasználása kedvező, benapozottsága nagyon jó, délelőtt a felkelő nap, kora délutántól a lenyugvó nap sugarai egyaránt bevilágítják a konyhát, étkezőt, nappalit és a szobákat.
Burkolatok a házban mázas kerámia és parketta. Homlokzati nyílászárók aranytölgy színű műanyag, a belső nyílászárók egyedileg gyártott borovi fenyőből készült.
A családi házat egy négytagú család lakja, rezsiköltsége igen kedvező, az energia felhasználás a támogatott kereten belül van.
A hirdetett ingatlannak igen jó az elhelyezkedése a telek hátsó részén van, ezért az Elek utcán haladó forgalom zaja nem zavaró, nem hallatszik hátra, illetve nagyon jó az intimitása, nem látnak rá a szomszédok. Önálló helyrajzi száma van, összközműves, víz, csatorna, villany, gáz a saját telken belül.
Megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges.

hirdetés
© 2018