89 900 000 Ft
642,1 E Ft/m2
89,9 M Ft
642,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Debrecen, 5 szobás

140  m2 alapterület
5 szoba
állapotú
750 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Debrecenben, a Homok kertben, egy csendes széles utcában található szép családi ház eladó! A ház 2 lakóegységből áll összesen 140m2 és egy 755 m2 telken kényelmes teret biztosít nagyobb családok részére is. A ház beton alapra épült , tégla falazattal, ami 8 cm hőszigetelést kapott, belülről pedig gipszkarton boritást kapott . Teljes közművel rendelkezik rendelkezik az ingatlan , teljesen tehermentes, kifizetés után azonnal költözhető.
Az első lakóegységben található 1 szoba, 1 konyha, egy fürdőszoba, egy wc és egy közlekedő. Nem rég egy tisztasági festést is kapott. A két lakóépület egy kazánházzal kapcsolódik egymáshoz amit akár át is lehet alakítani egy szobának vagy fürdőszobának.
a hátsó lakrész 2 szintes, a földszinten található 1 háló, 1 nappali, egy konyha-ebédlő, wc, fürdőszoba és egy terasz. Az emeleten 2 hálószoba, 1 wc és egy terasz ami a kertre néz.
Az udvar első része térkövezve van és egy egy kocsibeálló is helyett kapott itt valamint egy filagória. A kert többi része füvesített, parkosított.
Az OTP Pénzügyi Pont Zrt, pénzügyi termékek közvetítésével foglalkozó, 100%-ban az OTP Csoporthoz
tartozó cég. Az OTP Csoport tagjaként fő célkitűzésünk, hogy meglévő és leendő ügyfeleinknek az
ingatlanfinanszírozás területén, illetve egyéb pénzügyi célok megvalósításához komplex szolgáltatást
nyújtsunk. Vegye igénybe most! Teljeskörű ügyintézéssel állunk az ügyfeleink rendelkezésre az adásvételi zökkenőmentes véghezviteléhez is.
További információkért vagy megtekintésért keressen bizalommal akár hétvégén is.
Ref. Szám M232374

hirdetés
© 2018