92 400 000 Ft
577,5 E Ft/m2
92,4 M Ft
577,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Darnózseli családi ház eladó, 160 négyzetméteres, 3 szobás

160  m2 alapterület
3 szoba
Újszerű állapotú
629 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Darnózselin kínálom Önöknek ezt az igényesen kialakított otthont. A település kiváló elhelyezkedésű, Pozsonytól 50 km-re, Mosonmagyaróvártól 15 km-re míg a megyeszékhelytől, Győrtől 27 km-re fekszik. A Lipóti kedvelt termálfürdő pedig mindössze 4 km-re van tőle. A lakóház rendezett jogviszonyú, tehermentes. 2007-ben épült fa szerkezettel, homlokzati szigetelése 10 cm. Energetikai besorolása rendkívül költséghatékony, CC fokozatú. A felső szint lakótér kialakítására alkalmas, beépíthető. A lakótér jelenleg egyszintes 160 m2 alapterülettel, a hozzá tartozó telek pedig 629 m2. A ház teljes területe alápincézett, az utcafront felől pedig dupla fűtött garázs nyílik ahonnan bejárás nyílik a házba is.
A LAKÓHÁZ HELYISÉGEI: előszoba, egy rendkívül tágas és világos amerikai konyhás/étkezős nappali helyiség 60 m2-en, innen nyíló 41 m2-es fedett terasz, 3 szoba-3 gardrób helyiség, közlekedő, fürdőszoba melyben sarokkád és zuhanykabin is megtalálható dupla mosdóval, 2 db wc, háztartási helyiség, dupla garázs, pince.
A nyílászárók műanyagok redőnyökkel és szúnyoghálókkal felszerelve. A fűtés gázfűtés kondenzációs gázkazánnal + a szobákban és a pincében és a garázsban is radiátoros hőleadással. A ház egészében padlófűtés is van. Az otthon kellemes hőérzetét 4 db inverteres klíma is biztosítja! Minden hálószobában és a nappaliban találhatóak. A lakás elrendezése rendkívül praktikus, minden hálószobából saját gardrób nyílik polcrendszerrel. A nem beépített bútorzat szükség esetén megbeszélés dolga az eladóval. A dupla garázs 35 m2 nagyságú, az utcafrontról nyílik elektromos kapukkal, fűtött helyiség és innen is bejutni a házba, illetve rögtön a pincébe is mehetünk innen. A pince szintén sok dolog tárolására alkalmas, területén belül külön helyiséggel, ahol a vegyes tüzelésű kazán is megtalálható a gázfűtés mellett. Az udvar rendezett, részben parkosított részben pedig térköves. Mérete ideális a hétköznapokon dolgozó családok részére. Fedett kocsibeálló és egy fa szerszámtároló is áll rajta. Az udvar öntözése kútról megoldott. Önnek ajánlom ezt az otthont, ha kényelmes életterekre vágyik és nem vesződne az építkezés nehézségeivel. Ára: 240.000.- EUR. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a +3670/629-2036-os telefonszámon, vagy az office@rajka-reality.sk illetve rajkarajingatlan@gmail.com e-mail címeken. Ha Önnek hitelre vagy CSOK-ra van szüksége, díjmentesen segítek az ügyintézésben is!

hirdetés
© 2018