119 000 000 Ft
1,3 M Ft/m2
119 M Ft
1,3 M Ft/m2

Eladó családi ház
Dabas eladó új építésű családi ház

91  m2 alapterület
3 szoba
Új építésű
570 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Modern stílusban megtervezett otthon! Prémium anyagok, kitűnő minőség! Kellemes, csendes környéken elhelyezkedő ingatlan!

1. INGATLAN HELYSZÍNE
Dabas város Sári városrészében várja új tulajdonosát egy lenyűgöző, modern stílusban tervezett családi ház. A helyszín tökéletes azoknak, akik a város zajától távol, mégis jól megközelíthető helyen szeretnének élni.

2. ÉPÜLET JELLEMZŐI
Az épület a tégla építésű házak stabil, megbízható tulajdonságait ötvözi a modern tervezési elvekkel. Impozáns megjelenését az 2024-es építési év és a prémium minőségű anyagok adják. A házban a fűtésről padlófűtés gondoskodik.

3. AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL
A 91 négyzetméteres ház egyszerre kényelmes és tágas, nappalival plusz 3 szobával tökéletes családias légkört teremt. A terasz hozzáadott értékét növeli a lakásnak, amit meleg nyári estéken a szabadban töltött idő tesz felejthetetlenné. A belső kialakítás mellett fontos megemlíteni a 20 cm vastag szigetelést, ami a fenntartható üzemeltetéshez járul hozzá.

4. AZ INGATLANNAL KAPCSOLATOS KÖLTSÉGEK
Az ingatlan a szigeteléssel és a modern fűtőrendszerrel nem csak kényelmet, hanem költséghatékonyságot is biztosít.

5. A KÖRNYÉK JELLEMZŐI
Dabas-Sári városrész a csendes, nyugodt, családbarát környezete miatt igen közkedvelt. A környéken lévő iskolák, kirándulóhelyek és szabadidős tevékenységek számtalan lehetőséget biztosítanak a szabadidő aktív eltöltéséhez.
M266235Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018