7 950 000 Ft
82 E Ft/m2
8 M Ft
82 E Ft/m2

Eladó családi ház
Csernely 3 szobás családi ház eladó

97  m2 alapterület
3 szoba
felújítandó
1432 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Hivatkozási szám: 000391
Borsod – Abaúj - Zemplén vármegyében, a Bükk hegység természet közeli településén, Csernelyben eladó egy, felújítandó, 97 m2-es, 3 szobás, családi ház,1432 m2 telekkel, garázzsal és melléképületekkel!!

A háztégla falazatú ,fa tetőszerkezete jó állapotú- cserépfedéssel.
Fa nyílászárói még az eredetiek.
A földszint rész 56,3 m2, a szuterén helyiségek belmagassága (alsó szint) 2.15 m, ez a kazánházzal együtt 41,4 m2 terület.
A helyiségek aljzatburkolata felújítandó, cserélendő.

A házban, elektromos áram van. Gázcsonk a portán belül van, a vízellátást ásott kút biztosítja (ivóvíz), a szennyvíz elvezetés derítős megoldású. Központifűtés van kiépítve, de a rendszer már több éve nem volt használva.

A ház elosztását a helyiségek méreteit tekintse meg a méretarányos alaprajzon!

A portán található egyéb épületek:
- 2db garázs (egyenként 18 m2, egymás fölött helyezkednek el, felújítandó állapotúak, az alsó garázs belmagassága
Kb.1.7 m.),
- 4 fiókos tégla ól(19 m2),
- 3 fiókos tároló hely (tégla, 18 m2).

A telek alkalmas lehet kertészkedésre, hobbikert kialakítására, állattartásra egyaránt, ehhez a telken lévő ásott kút biztosíthatja a vizet. Jelenleg pár darabgyümölcsfa van a hátsó kertben.

Csernely egy 700 lakosú falu Szilvásvárad és Eger közelében. Kettő darab élelmiszer bolt található a faluban. A Szalajka völgyéről és a lóversenyeiről ismert Szilvásvárad csupán 7 km innen, Eger Városa pedig 35 km.

Hívjon, ha Önnek fontos a természet közelsége, a tiszta levegő, szeretne egy ilyen helyen élni vagy szeretne itt egy hétvégi házat, amit saját ízlése szerint újíthat fel!
Az adásvétel lebonyolításában mindenben a segítségére leszünk,kedvezményes lakáshitel, bankfüggetlen hitel ügyintézés, ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány.

hirdetés
© 2018