17 490 000 Ft
249,9 E Ft/m2
17,5 M Ft
249,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Csemő, Zöldhalom, 70 négyzetméteres

70  m2 alapterület
4 szoba
állapotú
4008 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Csemő-Zöldhalomban 70 m2 hasznos alapterületű családi ház 4008 m2 telken eladó. Az 1950-es években épült, száraz, vegyes falazatú ingatlan, aszfaltozott úttól 50 méterre helyezkedik el. A ház egy nappaliból, három szobából, egy konyhából, egy kamrából, egy teraszból és egy fürdőszoba-WC helyiségből, míg a melléképületben egy pakolásra alkalmas teljesen száraz 26 m2-es pince helyiségből, egy felújításra szoruló tárolóból és a hozzá tartozó fedett teraszból áll. Az udvaron egy különálló felújítható-bontandó egyéb gazdasági épület és egy külön tetőzettel ellátott búbos kemence található. A családi ház homlokzata normál állapotú, falazata vegyes, teljesen száraz, a födém stukatoros fa, részben gipszkarton borítással. A tetőszerkezet normál fa, behajlástól, beázástól mentes, részben csatornával ellátott, héjazata égetett cserepezést kapott. A külső nyílászárók új, kétrétegű hőszigetelt üvegezéssel ellátottak, műanyagra cseréltek, a belső ajtók eredeti fa szerkezetűek, normál állapotban. A helyiségekből a szobák laminált padló-, a többi helyiség járólap borítást kapott. A családi házban a közművek közül a háromfázisú villanyhálózat (3x10 Amper) réz vezetékre cserélve, a fúrt kút házi vízművel és az emésztő rendelkezésre állnak. A komfortos otthon melegéről helyiségenként mobil elektromos fűtőtest gondoskodik, alternatív megoldásként egy vegyestüzelésű kémény is rendelkezésre áll, igény szerinti kandalló-, kályha- vagy cserépkályha beépítés esetére. A melegvíz ellátásáról villanybojler gondoskodik. A konyhabútor és néhány szobai szekrény a vételár részét képezik. A melléképületben egy 26 m2-es kiváló száraz pakolásra, tárolásra, egyéb hasznosításra alkalmas pince található. A lakóépület és a teljes telekből kivett udvarrész körben bekerített, gépjárművek számára a behajtás kapubejáróval megoldott. A telek többi része jelenleg zöldövezeti, hasznosításra alkalmas állapotú.
A ház jelenleg is lakott, birtokba adás megbeszélés alapján lehetséges. A közelben pár km-en belül élelmiszerbolt, iskola, óvoda, Polgármesteri Hivatal, posta, gyógyszertár, benzinkút elérhető, buszmegálló a közelben megtalálható.
A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Eladó ingatlanokat keresünk meglévő és külföldi partnereink számára!

hirdetés
© 2018