135 000 000 Ft
519,2 E Ft/m2
135 M Ft
519,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Csákvár családi ház eladó, 6 szobás

260  m2 alapterület
6 szoba
Felújított állapotú
2921 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

**Családi Ház Csákvár Központjában Eladó**

Csákvár bájos központjában kínálunk eladásra egy tágas és modern családi házat. Az ingatlan ideális választás mindazoknak, akik szeretnék megtalálni az otthonukat egy barátságos környezetben, ugyanakkor közel a városi szolgáltatásokhoz és kényelmi lehetőségekhez.

- **Kiváló Elhelyezkedés**: Csákvár városa Székesfehérvártól mindössze 25 km-re, míg Budapesttől 50 km-re található, így könnyű hozzáférést biztosít mind a nagyobb városok, mind a vidéki élet előnyeihez. Az autóbuszállomás gyalog pár percen belül elérhető, így a tömegközlekedés kényelmes megoldást nyújt az utazásokhoz.

- **Különleges Kialakítás**: Az ingatlan összesen 260 m2 alapterülettel rendelkezik, amelyben 5 tágas szoba, 4 fürdőszoba, előtér, folyosó, zárt közlekedő és egy nagy rendezvényterem található. A ház sokoldalúan hasznosítható, alkalmas akár lakásként, irodahelyiségként, vagy akár közösségi kulturális központként is.

- **Teljesen Felújított**: Az ingatlan teljes körű felújításon esett át, beleértve az új tetőt, burkolatokat, fűtést (két teljesen új kombi gázkazánt), villanyszerelést és vízvezetéket. Riasztórendszerrel felszerelt, így biztonságos otthont biztosít az új tulajdonosnak.

- **Kényelmes Környezet**: A ház egy 2921 m2-es telken fekszik, amely gondozott füves területtel és öntözőrendszerrel rendelkezik, ami saját kútból működtethető. Az ingatlanhoz tartozik egy felújítandó (30 m2-es) pince és egy mobilgarázs, valamint parkolási lehetőség az udvaron és az épület előtt is.

- **Azonnal Birtokba Vehető**: Az ingatlan per- és tehermentes, az új tulajdonos azonnal élvezheti az otthon kényelmét és szépségét.

Ha Önnek is felkeltette az érdeklődését ez a különleges lehetőség, ne habozzon! Hívjon bizalommal, és szívesen segítünk további részletekkel és megtekintési lehetőséggel kapcsolatban!

hirdetés
© 2018