190 000 000 Ft
633,3 E Ft/m2
190 M Ft
633,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Budapest családi ház eladó, 6 szobás

300  m2 alapterület
6 szoba
állapotú
748 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

SZERETNE MINDEN NAP A DUNA-PARTON SÉTÁLGATNI? 5 PERC SÉTA TÁVOLSÁGRA.

Kiváló elhelyezkedésű, kertvárosias környezetben, CSENDES, nyugodt utcában, a XXIII kerület Duna-part közeli részén, 300 nm-es, TEHERMENTES, 2 lakrészes, utcafronti, KÉT GENERÁCIÓS, 6 szobás családi házat kínálok megvételre. Keleti tájolása miatt napfényes, VILÁGOS.

Alkalmas családoknak, összeköltözőknek, vagy akik otthon, külön melléképületben végezhető vállalkozásban tevékenykednek és biztonságos, kertes környezetben képzelik el a jövőjüket hosszabb távon.

A 4 szintes házban két külön bejáratú lakrész található. Lakrészek felosztása azonos, hasznos alapterületük szintenként 110 nm. A belső lépcsőházból mindkét lakószint és a tetőtér külön megközelíthető. 2 szinten összesen 6 szoba, 2 előtér, 2 étkező, 2 kis ablakos konyha kamrával, 2 kádas fürdőszoba, 2 külön wc kapott helyet. A fürdőszobák káddal kialakítottak.

A földszinten 18 nm-es benapozott, fedett TERASZ. Alkalmas élettér a családi összejövetelekhez, kikapcsolódáshoz. Az emeleten található, beüvegezett folyosórész alkalmas növények telepítésére.

A szobák eredeti parketta és padlószőnyeg burkolatúak, a többi helyiségben járólap, csempe. A nyílászárók fa anyagúak, eredetiek, a beltéri ajtók fa és fa-üveg kivitelűek, felújítást igényelnek.

A 70 nm-es pince szinten tároló és kazán.
A TETŐTÉR BEÉPÍTHETŐ, nagyjából 70 nm-es, vasbeton gerendákkal, fa fedélszékekkel, agyagcserép fedéssel kialakított.
Az ingatlanban radiátoros gázfűtés, vegyes tüzelésű kazán és kandalló fűtés. A melegvizet szintenként villanybojler biztosítja. Fa és fém anyagú bejárati ajtók.
Az ingatlan összességében átlagos állapotú, felújítandó.

A 748 nm-es telek terület az utcafronti ház mögött cserépfedésű, 60 nm-es melléképület, benne szerelőakna, továbbá 18 nm-es garázs. A telekterület jelentős része betonozott, így több autó beállására alkalmas az udvar. Fúrt kút.
Az ingatlan tehermentes. 3 hónapon belül költözhető.
Az alaprajz tájékoztató jellegű.

hirdetés
© 2018