54 900 000 Ft
900 E Ft/m2
54,9 M Ft
900 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Budapest, 1+2 szobás

61  m2 alapterület
1 és 2 fél szoba
Felújított állapotú
700 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Körbejárható Családi Ház Soroksáron, Csendes Mellékutcában!

Ha nyugalomra vágyik, de mégis közel szeretne maradni a városi élethez, ez a soroksári ingatlan tökéletes választás lehet Önnek! Eladó egy 61 négyzetméteres, körbejárható, részben szigetelt családi ház csendes mellékutcában, ahol a béke és a természet közelsége garantált.

Az ingatlan egy tágas, 700 négyzetméteres, önálló kerttel rendelkezik, amely ideális a szabadidő eltöltésére, kertészkedésre vagy akár családi és baráti összejövetelek szervezésére. A ház elrendezése praktikus, egy nagy szobával és két kisebb fél szobával, amelyek sokféle igénynek megfelelhetnek.

A kertben található egy tárolóhelyiség, valamint egy felújítandó melléképület, amely rengeteg lehetőséget kínál: akár műhelyként, akár vendégházként is használható. Az autóval érkezők számára kényelmes fedett kocsibeálló biztosítja a védelmet az időjárás viszontagságai ellen.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló: a HÉV viszonylag könnyen elérhető, így a város különböző részei is gyorsan megközelíthetők tömegközlekedéssel. Az ingatlan csendes, zöld környezetben található, így tökéletes választás lehet mindazok számára, akik szeretnék elkerülni a városi zajt és rohanást.

Ez a családi ház ideális otthon lehet mindazok számára, akik nyugodt környezetre vágynak, miközben a város közelsége is fontos számukra. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget!

Az ingatlan 1/1 tulajdonban van .



Vevőink számára a közvetítés díjmentes. Eladó ingatlanát ingyenesen felbecsüljük, érdeklődés a megadott telefonszámokon.



hirdetés
© 2018