94 000 000 Ft
886,8 E Ft/m2
94 M Ft
886,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Budapesti családi ház eladó, 106 négyzetméteres, 4 szobás

106  m2 alapterület
4 szoba
Újszerű állapotú
659 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Kedves érdeklődők! Budapest 22. kerületében, Nagytétény Óhegyen kínálunk eladásra egy tágas, négyszobás, kiváló állapotú családi házat. A tulajdoni lap szerint az ingatlan kivett zártkerti, művelés alól kivett terület és lakóház és hétvégi ház, gazdasági épület.

Az ingatlan 106 nm alapterületű, 659 nm-es telken, így elegendő helyet biztosít a kényelmes életvitelhez, tehermentes és szinte azonnal költözhető. Állapota kiváló, a frissen felújított helyiségek világosak és modernek, a környék csendes és biztonságos, így ideális választás lehet azok számára, akik szeretnének elvonulni a város zajától.
Nappalija tágas, ami tökéletes helyszíne lehet a családi összejöveteleknek, ezenkívül 3 kényelmes külön bejáratú hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, melyek garantálják a komfortos és otthonos érzést.

A telek mérete bőséges lehetőséget biztosít a kertészkedésre és a szabadidős tevékenységekre, minden évszakban kellemes kikapcsolódást nyújt.

Az ingatlan tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető, így a közlekedés sem jelenthet problémát.

Ha szeretnék a vásárlást piaci hitellel finanszírozni, hitelcentrumunk szakemberei segítenek Önöknek ebben. Emellett ha szeretnék saját ingatlanukat értékesíteni, szintén segítséget nyújtunk a lebonyolításban.

Ha szeretne egy csendes, nyugodt környéken élni, egy tágas, kiváló állapotú ingatlant keres, akkor ez a ház az Ön számára ideális választás. Jöjjön el és tekintse meg, mielőtt valaki más lecsapna rá!

hirdetés
© 2018