75 000 000 Ft
824,2 E Ft/m2
75 M Ft
824,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Budapesti új építésű eladó családi ház, Nagytétény, 5 szobás

91  m2 alapterület
5 szoba
Új építésű
365 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

ELADÓ TELEK MEGKEZDETT ÉPÍTKEZÉSSEL.

Budapest XXII. kerületében Nagytétény Óhegy városrészen, a Barackos út szép, aszfaltos mellékutcájában eladó egy 365 m-es összközműves telek, rajta egy megkezdett építkezéssel és egy jelenleg is lakható téliesített faházzal.

A beadott tervek még 2024. szeptember hónapig érvényesek.
A tervezett ház alaprajzát feltöltöttem a fotók közé.

A telek korrekt, földhivatalnál is bejelentett használati megosztással el felezett, a társtulajdonosok csak kertnek használják a részüket. Minden közmű és mérőóra az eladó tekerészre van bekötve. 10 méter az utcafront, szabályos téglalap alakú sík terület.

Az utcában végig szép házak, kertek vannak, viszonylag nem rég épülhettek. Belakott, rendezett környék. Buszmegálló pár perc séta távolságra.
M279583
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018