155 000 000 Ft
950,9 E Ft/m2
155 M Ft
950,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Budapest 5 szobás családi ház eladó, Nagytétényen

163  m2 alapterület
5 szoba
állapotú
1982 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Budapest XXII. kerület kedvelt nagy kertes, családi házas, a városrész központjához szorosan kapcsolódó, infrastrukturálisan teljesen ellátott valamikori birtokközpont eladó.
A telek a szabadon álló épületekig sík, majd teraszosan erősen emelkedő, három oldalán kerített, negyedik oldalon azonos tulajdonos ingatlana található, ezért nem kerített.
Az első rész gondozott, füves parkosított. Présház és a garázsok előtt betonozott burkolatú. A felső teraszos részen korábban szőlő volt.
A lakóház kétszintes, magas tetős, mészkő illetve téglafalazatú, porosz süveg boltozatú közbenső födémes, fa szerkezetű zárófödémes, fa fedélszékes palahéjazatú.
Földszinti részen a korábbi tároló részből önálló, kerti bejáratú lakrészt alakítottak nappali, hall, szoba, konyha, fürdőszoba helyiségekkel, a felső lakással közös kazánról üzemelő központi fűtéssel, villanybojleres meleg vízellátással, szalagparketta és csempe burkolattal.
Az emeleti lakás külső kő lépcsőkön közelíthető meg fedett teraszon keresztül. A lakásban négy parkettázott szoba, étkező, konyha, előszoba, WC, kamra, fürdőszoba helyiségek találhatóak. A mellék és kiegészítő helyiségek burkolata mázas kerámia.
A fűtés központi, radiátoros a meleg vízellátás villanybojleres.
Az épület és a mögötte lévő támfal között féltetővel védett nagy méretű betonozott tároló és a kazánház található.
A lakóház mellett pince együttes helyezkedik el, kőfalazatú támfalnak támaszkodó zsindelyes félnyeregtetős présházzal és gépkocsi beállókkal.
Jelenlegi besorolása: Infrastruktúra függvényében ütemezetten igénybe vehető, változással érintett terület.
Pincék:
A hegy belsejébe húzódó pincealagúttal, (252nm, + 192nm, + 64nm) melyet donga formájúra vájtak, épített tám boltozatokkal megerősítve. A pincék vízelnyelővel és szellőztetéssel vannak felszerelve. Földszintű elhelyezkedésűek, így targoncával is megközelíthető. Nyáron hűvös, télen felfűtés után nagyon jól tartja a hőt. Kiemelkedő szellőzéssel bír, ezért klíma üzemeltetése nem indokolt. Ha kell száraz, ha kell tartja a meghatározott páratartalmat.
M277876
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018