169 000 000 Ft
2,2 M Ft/m2
169 M Ft
2,2 M Ft/m2

Eladó családi ház
Budapest, XXII. kerület Hír utca

76  m2 alapterület
4 szoba
állapotú
640 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálunk egy különleges, 2 éve újra felújított , korszerűsített családi házat Budapesten a 22. kerületben. Az ingatlan impozáns méreteivel - összesen 5 szobával rendelkezik - tökéletes választás nagycsaládosok számára, vagy azoknak, akik tágas, kényelmes otthont keresnek.

A felújítás során különös figyelmet fordítottunk a modern technológiák beépítésére az otthonkomfort növelése érdekében. A házat napenergiát termelő napelemekkel szereltük fel, melyek jelentősen csökkenthetik a rezsiköltségeket. A biztonság garantálásához elektromos kaput telepítettünk, amely gondoskodik a zavartalan és biztonságos bejutásról.

A belső terek kialakítása során különös hangsúlyt fektettünk a fények és terek harmonikus együttélésére, ezáltal teremtve meg az otthon melegét és nyugalmát. A házban légkondicionálót szereltünk, így a legforróbb napokon is biztosított a kellemes hőmérséklet.A kertkapcsolatos nappaliban egy kandalló is romantikus estéket biztosít.A kert öntőzőrendszerrel, felszerelt, gondosan megtervezett,épített szépsége az ingatlannak.
A pinceszinten található egy hatalmas garázs, amely több autó számára is elegendő helyet biztosít, továbbá ideális tárolásra is. Ez a terület különösen hasznos lehet azok számára, akik szeretik az autóikat biztonságban tudni, vagy akiknek plusz tárolóhelyre van szükségük. A kazánház a pinceszinten helyet ad a szaunának is.

Az ingatlan elhelyezkedése is kiváló; csendes, nyugodt környéken található, mégis közel van a budafoki városközponthoz, így minden fontos helyszín könnyen és gyorsan elérhető. Autóval 6 perc a Promontor udvar., de a másik irányban a Balatoni útra is hamar rákanyarodhatunk.

Ez a csodálatos, barátságos családi ház tökéletes választás lehet azok számára, akik egyedi otthonra vágynak, ahol a modern technológia és a klasszikus kényelem tökéletes összhangban van. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegye meg az első lépést az álomotthon felé!

hirdetés
© 2018