63 500 000 Ft
747,1 E Ft/m2
63,5 M Ft
747,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Budapest, családi ház eladó, Királyerdő, 2+1 szobás

85  m2 alapterület
2 és fél szoba
állapotú
472 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó HÁZ a Királyerdő elején a XXI. kerületben

Ha egy igazán REMEK HELYEN lévő, kitűnő állapotú ingatlant keres, akkor megtalálta! A csendes utcában elhelyezkedő, 85 nm-es ház minden szempontból kitűnő választás lehet az Ön számára. Az önálló helyrajzi számú ingatlan a hatvanas években épült, de a tulajdonosa az évek során rendszeresen KARBA TARTOTTA ÉS ÚJÍTÁST VÉGZETT rajta.

A lakóépület téglaépítésű, betonfödémes, és a tetőtér BEÉPÍTHETŐ, így a jövőben akár tovább is bővíthető. A ház egy tágas, világos élettér, amely két nagy és egy kisebb szobával rendelkezik. A nagy szobákban gyönyörű állapotú faparketta található, amely még otthonosabbá varázsolja az ingatlant.

Nagyméretű konyháján (mely igény szerint tovább nagyobbítható) nagy ablakok találhatók innen egy praktikus kamra helyiség is nyílik. Az ablakok modern, thermo nyílászárók redőnnyel felszerelve. A tető 20 éve felújítva, aláfóliázva. Az ingatlan 2 terasszal is rendelkezik.
A ház fűtése CIRKÓ KAZÁNRÓL működik, de vegyes tüzelésű kazánnal is használható. A kazán kiváló állapotú és nyugalmat biztosít a lakóknak. A telken található egy melléképület is, valamint egy fémszerkezetű szerszámtároló.
A kert öntözése kútról történik, és több különböző termő gyümölcsfa is található benne, ami még inkább növeli az ingatlan ÉRTÉKÉT. Az ingatlan KÖLTÖZHETŐ ÁLLAPOTÚ és rövid időn belül birtokba vehető. Buszmegálló a közelben van, pár perc alatt könnyedén elérhető.

Ne hagyja ki ezt a nagyon jó adottságokkal rendelkező ingatlant, ÉRDEMES MEGNÉZNI! Ha felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon a megadott számon. Ne maradjon le róla, lehet, hogy ez az álmai otthona!

Irányár: 63,5 MFt
Refszám: 9557

Hívjon bizalommal a megadott számon!
Ha épp nem tudom felvenni a telefont, rövidesen visszahívom.
Kereső ügyfeleink részére a szolgáltatásunk díjtalan
Érdeklődés esetén adatait a weboldalunkon lévő adatkezelési szabályzatunk szerint kezeljük.

Beszámítható ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére. Ingatlancsere lehetőség, beszámítás, értékegyeztetéssel. Irodánk ingatlanok adás-vételével és cseréjével is foglalkozik.

Irodánk ügyfeleinknek kedvező, alacsony sikerdíjjal párosított szakértelemmel áll rendelkezésére.
Ügyvédi háttérrel, ingyenes hitel tanácsadással, teljeskörű ügyintézéssel segítjük Önt.

hirdetés
© 2018