165 000 000 Ft
679 E Ft/m2
165 M Ft
679 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Királyerdő, Budapest, 3+3 szobás

243  m2 alapterület
3 és 3 fél szoba
Felújított állapotú
701 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

LUXUS ÉS KOMFORT KIRÁLYERDŐN!

Budapest XXI. kerületében, a Tamariska-domb természetvédelmi terület közvetlen szomszédságában található ez a lenyűgöző, két szintes, 243 négyzetméteres családi ház, amely egy 701 nm-es telken épült. A külső homlokzatot elegáns terméskő burkolat fedi, míg belül gránitlépcsők vezetik a lakókat emeletre. Az ingatlan központi része a nappali, konyha és étkező egybenyitott tágas tere, amely közvetlen kapcsolatban áll a nagy terasszal és a gondosan ápolt kerttel. A konyha felső kategóriás gépekkel teljesen felszerelt, így a főzés igazi élménnyé válik.

A ház három hálószobával és több kiszolgáló helyiséggel rendelkezik, amelyek között megtalálható a mosókonyha, szauna és különféle tárolók is. A két autó számára kialakított garázs fűtött gépkocsifeljáróval van ellátva, amely automata hideg vezérlésű beépített fűtőszállal biztosítja a kényelmes közlekedést télen is.

A ház belső tervezése egyedi és exkluzív, a mennyezeteket és bútorokat belsőépítész tervezte. A fürdőszobákban hidromasszázskád és épített zuhany található, az infraszauna pedig sókövekkel, aroma- és fényterápiával van felszerelve. A luxus érzetét tovább fokozzák a Swarovski kristálycsillárok és a masszírozós ágyrésszel ellátott egyedi Himmola ülőgarnitúra. A ház fűtését falfűtés és temperáló padlófűtés biztosítja, míg a komfortérzetet inverteres klíma, központi porszívó és kamerás megfigyelőrendszer fokozza.

A gyönyörű kertet gyepszőnyeg borítja, amelyet automata öntöző- és csepegtető rendszer tart frissen, emellett fúrt kút is rendelkezésre áll. A vendégek kényelmét kerti grillsütő, étkező- és ülőgarnitúra, valamint a teraszról nyíló WC és mosdó szolgálja. A kert hangulatát szökőkút teszi még varázslatosabbá, és az úszómedence gépészeti előkészítése is megtörtént.

Ez a ház teljes berendezéssel eladó, amely saját részre épült minőségi anyagok felhasználásával és modern stílusban. A környék infrastruktúrája kiváló: óvoda 200 méterre, iskola 1000 méterre, buszmegálló 190 méterre található, és a Kis-Duna is a közelben van.

Ez az ingatlan kizárólag a mi irodánkban érhető el. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy luxus és komfort ötvözetében élvezhesse mindennapjait a természet közelségében!
M285066

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018