75 900 000 Ft
538,3 E Ft/m2
75,9 M Ft
538,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Budapest eladó családi ház

141  m2 alapterület
4 szoba
Újszerű állapotú
432 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Ritka lehetőség a piacon! Vállalkozó kedvűek figyelem!

Zárt kertkapcsolatos 141 nm (két lakrész + vendéglakás) ház, ami vállalkozásra is alkalmas 432 nm telken eladó Pesterzsébet központjában.

Főbb jellemzők:

Mindhárom lakás külön bejáratos, többféle fűtési lehetőség: cirkó, hűtő-fűtő klíma, szilárd tüzelésű kályha, hátsó telekrészen egy újonnan épült 45 nm lakás, előtte pedig egy 60 és egy 28 nm lakás található, ami akár össze is nyitható.

Szigetelt ház (10 cm) vevő által választható homlokzati szín (benne van a vételárban). Nagy az udvar, autóbeálló, medence kialakításának van hely, elkerített telekrész is kialakítható. Privát hangulatos pihenőrész, nem látnak be az utcáról vagy a szomszéd felől.

Közlekedés: 224E, 23, 66 busz a közelben áll meg, villamosok közül a 2, 2B , 51, 52-es az éjszakai 948 járat a Dél-pesti autóbuszgarázs és Csepel Soroksári rév Boráros tér, Határ út (kék metró) irányban közlekedik. Kellemes séta távolságra található: bölcsőde, óvoda, iskolák, többféle bevásárlási lehetőség, a Csili Művelődési ház és Pesterzsébet Városközpont, Szakorvosi rendelő Intézet, piac is könnyen elérhető.

Ez az ingatlan lehetőséget kínál arra, hogy az ingatlan egyrésze kiadható legyen vállalkozásra (üzleti tevékenységre) vagy vendéglakásnak, a másik részben pedig élhet Ön családjával. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és legyen az első, aki megtekinti ezt a különleges otthont! OTP Bankcsoporton belül több olyan szolgáltatás vehető igénybe a vételen túlmenően, pl. hitelfelvétel, ügyvédi segítség, lakberendezés.

Személyre szabott THM, előzetes hitelminősítés. Ingyenes HITEL és CSOK PLUSZ ügyintézés, nem csak nálunk vásárolt INGATLANOKRA! Kérésre a kalkulációt és a hitel-elő bírálatot díjmentesen elkészítjük Önnek. Várjuk jelentkezését!


hirdetés
© 2018