97 000 000 Ft
1,1 M Ft/m2
97 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Kossuthfalva, Budapest, 3 szobás

88  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
1039 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Modern és Kényelmes Otthon Kiváló Felszereltséggel!

Kiváló Lehetőség Befektetőknek is! Ez az otthon nemcsak tökéletes választás családoknak, hanem ideális lehetőség befektetőknek is. A telek mérete és besorolása lehetővé teszi, hogy akár egy több lakásos társasházat is felépítsenek erre a területre.
Az ingatlan egy nagy telekre épült, ami ideális választás gyermekes családoknak. A szabad tér lehetővé teszi, hogy a gyermekek szabadon futkározzanak és játszanak, miközben a szülők kényelmesen pihenhetnek a tágas teraszon és szemmel tarthatják őket. Emellett a telken lehetőség van kertészkedésre, gyümölcsfák ültetésére vagy akár egy konyhakert létrehozására. Ez az óriási telek számtalan lehetőséget rejt magában, hogy az Ön álmai otthonává váljon!

Kiváló Hőszigetelés: A házban 10 cm vastag szigetelés gondoskodik arról, hogy Ön mindig kellemesen érezze magát otthonában, akár a tél hidegében, akár a nyár forróságában.

Mitsubishi Split Klímák: Öt darab Mitsubishi split klíma biztosítja a tökéletes hőmérsékletet az egész házban, hogy mindig optimális körülmények között élhessen.

Kedvezményes Díjszabás: H-tarifás mérőórával kötve, október 15-től április 15-ig kedvezményes díjszabású hűtés-fűtés várja Önt.

Meleg Víz Ellátás: 80 literes elektromos bojler gondoskodik a meleg vízről, hogy minden pillanatban élvezhesse a kényelmes fürdést és mosást.

Tágas és Kényelmes Terek: Két normál méretű hálószoba, tágas nappali, előszoba, spejz, étkezős konyha és fürdőszoba biztosítják, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő helyet ebben az otthonban. Tökéletes választás kis-és nagycsaládosok számára egyaránt, hisz a tetőtér beépítésével tovább növelhetjük a ház területét.

Folyamatos Felújítás: Az elmúlt években a ház folyamatos felújításon esett át, maradtak még felújítható részek, de ezek nem sürgősek, ettől a ház szép, és élhető.

Extra: Elektromos kapun keresztül lehet behajtani a telekre, melyet távvezérlővel vagy akár telefonról is könnyedén kezelhet.

Legyen ez az Ön következő befektetése, vagy otthona kihasználva a telek adottságait!

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Vegye fel velem a kapcsolatot, hogy további részleteket tudjak megosztani Önnel!

hirdetés
© 2018