350 000 000 Ft
1,4 M Ft/m2
350 M Ft
1,4 M Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Budapest, 4 szobás

255  m2 alapterület
4 szoba
Újszerű állapotú
807 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

XVIII. Bókaytelep legfelkapottabb részén, csendes mellékutcában kínálunk megvételre egy igazán impozáns,egyedi tervezés alapján viktoriánus stílusban 2009-ben megépített, önálló családi házat. Az épület egy 807 nm-es telken helyezkedik el, 255 nm hasznos alapterületű(186 nm lakás + 32 nm garázs + 70 nm terasz), nappali + 3 hálószobás.
A belső teret kifinomultság és precizitás kettőssége jellemzi. Az épület egyszintes, betonfödémes, elosztása praktikus és egyben rendkívül tágas.
A nyilászárók(ajtók, ablakok) illetve beépített bútorzatok, ide értve a beépített-gépesített konyhabútort és komplett gardrób helyiséget is magas minőségű és egyben egyedi tervezésűek.
A kert intimitása és családias hangulata szintén ékköve az ingatlannak. Az "L" alakú tágas teraszon kívül egy impozáns kialakítású finn szauna illetve egy épített grillsarok gondoskodik a prémium életérzésről.
További extrák:
- riasztó
- kamera
- napelem
- dupla beállásos garázs
- automata öntözőrendszer
- kovácsoltvas kapu
- videós kaputelefon
- 3 fürdőszoba
- kandalló
- 3 hűtő/fűtő klíma

Az ingatlant nyugodt szívvel ajánlom olyan családoknak, akik egyszintes, igényes, tágas és egyben különleges de nem túl kirívó, intim adottságokkal rendelkező családi házat keresnek a kerület legjobb részén!
További információkkal kapcsolatban várom a telefonos megkereséseket, kizárólag komoly érdeklődőket keresünk!

Ha érdekli az ingatlan, vagy esetleg saját lakásának eladásában is tudnánk segíteni, kérem keressen bizalommal! Cégünk piacvezetőként már akár nettó 2,5%-os közvetítői díjért is segít az értékesítésben!
Vevőknek szolgáltatásunk ingyenes!

hirdetés
© 2018