65 000 000 Ft
419,4 E Ft/m2
65 M Ft
419,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Budapest eladó családi ház

155  m2 alapterület
4 szoba
állapotú
700 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

XVII. kerületben, Rákoshegyen eladó egy kétszintes dupla-komfortos (összkomfortos) családi ház kb 700 nm-es telekkel.

A földszinten található egy étkezős konyha, nappali, háló- és előszoba, míg az emeleten két nagy szoba került kialakításra. A házban a földszinten található konyha mellett az emeleten is kialakításra került egy kisebb konyha, amely könnyen átalakítható pl. gardróbbá is. Az emeleten és a földszinten is van egy WC-s fürdőszoba. A ház a melléképületekkel együtt 4 cm-es szigeteléssel vannak ellátva.

Közlekedés: gyalog kb 6-8 perc a buszmegálló, ahonnan az Örs Vezér Terére és Kőbánya-Kispestre is megy busz. A vonatállomás gyalog 10 percre van, ahonnan a vonat 18 perc alatt van a Keletiben.

A ház mögötti melléképületek között helyet kapott egy WC-vel ellátott műhely (amely alatt található a pince), valamint 4 db fűthető garázs, amelyből jelenleg 2 garázsként, 2 raktárként, mosó/nyári konyhaként, illetve műhelyként funkcionálnak.

Az udvar és a szaletlihoz ( 8 személyes kerti pavilon) hátravezető út térkövezve van. A szaletli mellett egy tűzrakóhely és egy 9x3x1,5 m nagyságú fűthető medence.

A kerti csapon locsoló mérő van, így a locsolásra elhasznált vízmennyiség után szenny-vízelvezetési díjat nem kell fizetni. A bejáratnál elektromos kapu szolgálja a kényelmet. A kapucsengő és a vezetékes telefon egy kis-központon keresztül minden lényeges helyiségben szól.

Igény szerint egy 10 férőhelyes tyúkól is van.

  • CSOK igényelhető
  • gáz (cirko)
  • Tulajdonostól
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs
hirdetés
© 2018