79 900 000 Ft
799 E Ft/m2
79,9 M Ft
799 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 3 szobás családi ház Budapest

100  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
704 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

TEHERMENTES, 1/1 TULAJDON, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

Ez a némi felújítást igénylő, KÉT GENERÁCIÓS családi ház egy 704 négyzetméteres saroktelekre épült, amely a nyugalom és a természet ölelésében várja az új tulajdonosát.
Az egy szinten elterülő épület, téglából épült, fa födémmel. A TETŐSZERKEZET FELÚJÍTOTT állapotban van, fóliázott és a födém szigetelt. A ház két külön bejáratú lakást kínál, (65nm,35nm) így tökéletes választás lehet két generáció együttélésére vagy akár befektetésre is.

A gázkazán fűtés és a villanybojler meleg víz rendszer gondoskodik a megfelelő komfortról, míg a KÜLÖN GÁZÓRÁK segítenek az energiaköltségek hatékony kezelésében.
Egy nagy méretű GARÁZS és egy kocsibeálló pedig megkönnyíti az autók tárolását és a parkolást.

Az első lakás 65 négyzetméteres, két szobával, külön étkezővel és konyhával, valamint egy tágas társalgóval rendelkezik, minden kényelmet biztosít a család számára. A második lakás, mely 35 négyzetméteres, egy szobás elrendezéssel rendelkezik, és egyedülálló lehetőséget kínál a privát élettérre vagy akár bérbeadásra.

Az ingatlan elhelyezkedése különleges, mivel erdő szélén, csendes környezetben található, így minden napja olyan mintha nyaralna, nyugodt és harmonikus lesz.

Vonat és buszmegállók a közelben találhatók, a belváros 35 perc alatt elérhető, Örs Vezér tér 25perc, KÖKI 30 perc. Az M0-ás autóút 10 percnyi távolságban van.

További információért HÍVJON MÉG MA!

hirdetés
© 2018