249 000 000 Ft
601,4 E Ft/m2
249 M Ft
601,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Mátyásföld, Budapest, 8 szobás

414  m2 alapterület
8 szoba
állapotú
792 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

ÁRCSÖKKENÉS, ÚJMÁTYÁSFÖLD ELADÓ CSALÁDI HÁZ, IGAZI MEDITERRÁN HANGULAT, NAGYCSALÁDNAK, TÖBB GENERÁCIÓNAK VAGY VÁLLALKOZÁSNAK, TÖBB HELYISÉGBEN INVERTERES KLÍMA A GÁZFŰTÉS ÍGY TELJESEN KIVÁLTHATÓ + NAPELEM KIÉPÍTESE, ÍGY RENDKÍVÜL KEDVEZŐ ENERGIA FELHASZNÁLÁS, ALACSONY REZSI!
A 16. kerület egyik legkedveltebb részén Mátyásföldön, eladó egy 2003-ban épült, 414 nm-es, 3 szintes családi ház. Az ingatlanban összesen 8 szobát, két konyhát, három fürdőszobát, három különálló mellékhelyiséget, két gardróbszobát találhatunk, illetve a pinceszinten összesen 84 nm-en számos tárolási lehetőség és a kétállásos garázs került kialakításra. A ház egyedi hangulatát egy 5,4 méter belmagasságú könyvtárszoba teszi még különlegesebbé.
A földszinti részen egy 60 nm-es lakrész igény szerint teljesen leválasztható. A padlástér beépítésével az ingatlan további 90 nm-rel bővíthető.
Az ingatlan egy gyönyörű, intim, parkosított 754 nm-es telken helyezkedik el, ahol tavasztól-őszig az ott lakók élvezhetik a természet szépségét és nyugalmát. A csodás kertben továbbá, jacuzzi, egy kis kerti tó és sütögető hely került kialakításra. A garázson kívül, további 4 autónak lett kialakítva felszíni beálló.
Ezenkívül további extrák találhatók az ingatlanban, mint riasztó, öntözőrendszer, kandalló. A GÁZFŰTÉS TELJESEN KIVÁLTHATÓ az újonnan FELSZERELT INVERTERES KLÍMÁVAL, illetve mivel jelenleg 2 generációs házként funkciónál további kedvezményre jogosult ( azaz a gázfogyasztás kedvezményes tarifája a duplájára emelkedett).
További újabb fejlesztés valósul meg az ingatlanon: háztartási méretű kiserőmű rendszer telepítése.
Ebbe belefoglaltatik a napelem, inverter, tároló és egyéb szükséges, kapcsolódó eszközök kiépítése, így még inkább energiatakarékossá válik az ingatlan.
Napelemcsomag összesített teljesítménye 5.74 kW
Inverter teljesítménye 5.00 kW
Tároló összesített kapacitása 9.20 kWh

Kiváló infrastruktúra jellemzi a környéket a közelben bölcsőde, óvoda, iskola, számos bevásárlási lehetőség is megtalálható. A közlekedés is remek, tömegközlekedéssel (HÉV, Busz), könnyen elérhető a belváros, autóval pár perc autózással elérhetjük az MO-t, illetve több irányból közelíthetjük meg a város forgatagát.
Ajánlom nagy családosoknak, összeköltözőknek, akár cégközpontnak!
M217119
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018