112 000 000 Ft
811,6 E Ft/m2
112 M Ft
811,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Mátyásföldön, 4+1 szobás

138  m2 alapterület
4 és fél szoba
felújítandó
599 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó a 16. kerület csendes, rendezett környékén egy 5 szobás, belső kétszintes családi ház.

Az ingatlan rengeteg lehetőséget rejt magában. Mivel felújítandó állapotú, így leendő tulajdonosa teljes egészében saját ízlésére szabhatja. A földszinten három szoba, egy félszoba, egy konyha, egy fürdőszoba, valamint egy külön mosdó található. Terasza beépített. Az emeleten egy szoba kapott helyet, de a padlástér is beépíthető. A nagy méretű, nagy belmagasságú szobák déli fekvésűek, ablakaik redőnyösek. A fűtés gáz-konvektorral történik. A ház szerkezetileg jó, a falak szárazak, a ház alatt pince található. Az ingatlanon a tető kapott felújítást 7 évvel ezelőtt, Bramac lécekkel és a régi cserepek átforgatásával. Az ingatlan körbejárható, a szomszédok jómódúak. Az udvar nagy, így akár garázs, vagy tároló is építhető pluszban.

A környék kiváló, csendes, a szomszédok rendesek. A közelben óvodák, iskolák, játszótér, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek, pékség, étterem, kikapcsolódási lehetőségek, zöld területek is megtalálhatóak.

A közlekedésre sem lehet panasz, a 44, 46-os busz megállója 1 perc sétára, a H8, H9 HÉV, 92, 276E, 176E buszok megállója 5 perc sétára találhatóak.

M277656
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018