120 000 000 Ft
750 E Ft/m2
120 M Ft
750 E Ft/m2

Eladó családi ház
Budapest családi ház eladó, Rákospalotán, 3 szobás

160  m2 alapterület
3 szoba
Felújított állapotú
348 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

XV. kerületben, Rákospalotán, 348 m2-es telken, eladó egy 2005-ben épült/ bővített , ÚJSZERŰ, 160 m2-es, kétszintes családi ház MŰHELLYEL!
Az alsó szinten egy 90 m2-es műhely található, mely korábban autó szervízként üzemelt és szinte bármilyen tevékenységre alkalmas ( bemutatóterem, iroda, üzlet stb.,de akár lakásnak is átalakítható) Az emeletre egy külső lépcső vezet, ahol egy 81 m2 alapterületű lakás került kialakításra. Jó elrendezésű, nagy belmagassággal, tetőablakokkal, fürdőszobával, gardróbbal, tágas amerikai konyhás nappalival, 2 hálószobával + 9 m2 terasszal. A ház napelem rendszerrel felszerelt, fűtése és melegvíz ellátása kombicirkó kazánnal megoldott. A biztonságról kamerarendszer gondoskodik. Parkolási lehetőség több autó részére biztosított telken belül.
KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRA, főútvonal mellett, a közelben a PÓLUS CENTER, buszmegálló és M3-as autópályára is könnyen rácsatlakozhatunk.
Megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen!
M249592


Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018