62 900 000 Ft
723 E Ft/m2
62,9 M Ft
723 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 3+1 szobás családi ház Kispesten, Budapest, Karinthy Frigyes utca

87  m2 alapterület
3 és fél szoba
állapotú
468 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

XIX. kerület Kispest városrészben, csendes mellékutcában eladó egy 87 m²-es, 2+1 félszobás, felújítandó állapotú, önálló, téglaépítésű családi ház, 468 m²-es összközműves telken.

A ház előkertes, az egyik oldalról közvetlen a szomszéd ház határolja. Az épület fafödémes, héjazata agyagcserép. Az ingatlan helyiségei külön és egymásba nyílnak. A bejárt ház északkeleti oldalán található. A nyílászárók fa anyagúak redőnyösek, állapotuk felújítandó. A szobákban PVC padló szőnyeg burkolat, a konyhában és a fürdőszobában járólap található. Az ingatlan fűtését jelenleg villany hőpanel biztosítja, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Az udvar több gépjármű parkolására alkalmas.

Az ingatlan környezete csendes, nyugodt, 500 méteres körzetben megtalálhatóak: bölcsődék, óvodák, iskolák, körzeti orvosok, gyógyszertárak, éttermek, dohányboltok, fagyizók, pékségek, piac, posta. Szabadtéri tornapálya, sportpálya, kutyafuttató.

Közelben több bevásárlóközpont: KÖKI, Shopmark, Spar, InterSpar, Lidl, Aldi, CBA, Pepco, DM, Tesco, Auchan, Jysk, Ikea, XXX Lutz, OBI, Brendon, Régió játék.

Autóval az M5-ös és az M0-ás autópályák pár percre találhatóak, a nagyvárosi forgalom kikerülésével gyorsan eljuthat a belvárosba.

Amennyiben felkeltette a hirdetés az érdeklődését kérem, hívjon fel és egyeztetünk egy időpontot az ingatlan megtekintésére!

hirdetés
© 2018